Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gen V: trailer voor nieuwe spin-off-serie van The Boys

  •  
07-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
326 keer bekeken
  •  
GEN_V_-_Official_Key_Art_3000

© Amazon Studios

De aftakking van de satirische superheldenserie speelt zich af op een door Vought opgerichte universiteit voor jonge volwassenen met bijzondere krachten.

Na Diabolical krijgt The Boys nogmaals een spin-off in de vorm van Gen V. De reeks draait om de studenten op een universiteit waar alleen jongelingen met superkrachten worden toegelaten, en waar – naast alle reguliere tienerperikelen, die nu een stuk gevaarlijker zijn – ook iets schimmigs speelt achter de schermen. Rollen zijn er voor Jaz Sinclair en Chance Perdomo (eerder al samen te zien in Chilling Adventures of Sabrina), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters) en Patrick Schwarzenegger (The Staircase). Verder hebben enkele acteurs uit The Boys gastrollen. Gen V wordt geproduceerd door Eric Kripke, Seth Rogen en Evan Goldberg, die ook verantwoordelijk zijn voor het origineel. Michele Fazekas en Tara Butters (Emergence) zijn de showrunners.

Gen V is vanaf vrijdag 29 september wekelijks te zien bij Amazon Prime Video, dat aftrapt met de eerste drie afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!