Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dexter: Original Sin: castleden voor nieuwe prequelserie onthuld

  •  
23-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7528 keer bekeken
  •  
Dexter

© Showtime

Patrick Gibson (The OA) geeft gestalte aan de jonge Dexter Morgan en ook is bekend wie straks te zien zullen zijn als vader Harry en zus Debra.

De website TVLine bericht dat de Ierse acteur Patrick Gibson (Shadow and Bone, The OA) gecast is als een jonge Dexter Morgan in de tiendelige prequelserie Dexter: Original Sin. Ook de andere twee hoofdrollen zijn gecast: Christian Slater (Mr. Robot) geeft gestalte aan Dexters adoptievader Harry (in het origineel gespeeld door James Remar) en Molly Brown (Billions) zal te zien zijn als zijn zus Debra (in het origineel gespeeld door Jennifer Carpenter). De prequelserie speelt zich af in 1991 in Miami, vijftien jaar voor de start van de originele serie, wanneer Dexter transformeert van student tot moordenaar. Zijn adoptievader helpt hem met het opstellen van zijn 'code', terwijl hij begint aan een stage bij Miami Metro PD. Original Sin werd ontwikkeld door Clyde Phillips, die ook showrunner was van de eerste vier seizoenen van Dexter, dat in zijn geheel te zien is op Netflix en op NPO Plus. Phillips maakte ook het vervolg New Blood, dat enkel op NPO Plus staat.

dexter-original-sin-cast-prequel

© TVLine

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!