Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Bodies: eerste blik op Brits moordmysterie met Stephen Graham

  •  
31-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
379 keer bekeken
  •  
stephen-graham-bodies-9541596

© Radio Times / Netflix

Vier rechercheurs in vier verschillende tijdperken - de misdaadserie bestrijkt een periode van ruim 150 jaar- stuiten allemaal op hetzelfde moordslachtoffer.

Vanaf 19 oktober kun je bij Netflix kijken naar het Britse moordmysterie Bodies en inmiddels zijn ook de eerste beelden vrijgegeven. Bodies speelt zich af over een tijdspanne van meer dan 150 jaar en volgt vier detectives in vier verschillende tijdperken: DI Hillinghead (Kyle Soller) in 1891, DS Whiteman (Jacob Fortune-Lloyd) in 1941, DS Hasan (Amaka Okafor) in 2023 en DS Maplewood (Shira Haas, die enkele jaren geleden doorbrak met haar rol in de Netflix-serie Unorthodox) in 2053. De rechercheurs stuiten allemaal op hetzelfde moordslachtoffer en realiseren zich dat ze te maken hebben met een mysterieuze samenzwering. Stephen Graham (Taboo) speelt een politieke leider die iets te maken lijkt te hebben met het mysterie. Bodies werd bedacht door Paul Tomalin (No Offence, The Frankenstein Chronicles) en bestaat uit acht afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!