Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Taboo: Tom Hardy-serie van Peaky Blinders-maker verdwijnt van Netflix

  •  
18-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11357 keer bekeken
  •  
Taboo

© BBC Studios

Het duistere historische drama van scenarist Steven Knight (Peaky Blinders) en producent Ridley Scott (Alien) wordt volgende maand uit het aanbod verwijderd.

De BBC-serie Taboo gaat van Netflix verdwijnen: zondag 10 september is de allerlaatste dag dat het drama te zien is. Het nieuws over de verwijdering werd als eerst opgemerkt door Netflix-Nederland.nl. Taboo speelt zich af in 1814 en draait om de mysterieuze avonturier James Delaney (Tom Hardy), die jarenlang in Afrika verbleef maar na de dood van zijn vader weer terugkeert naar Engeland. Eenmaal thuis krijgt hij het aan de stok met onder andere de Oost-Indische Compagnie. De zesdelige reeks is afkomstig van Steven Knight, die het drama ontwikkelde met Tom Hardy en diens vader Chips Hardy. Knight werkte eerder met Tom Hardy aan Peaky Blinders en de film Locke. Hij is van plan drie seizoenen van Taboo te maken, waarbij de opnamen van het tweede seizoen eind dit jaar van start zouden moeten gaan.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief