Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Black Mirror: eerste beelden onthullen castleden van zesde seizoen

  •  
26-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
123 keer bekeken
  •  
BM-FirstLooks-9

Het in juni te verschijnen zesde seizoen bevat gastrollen van onder meer Salma Hayek Pinault, Michael Cera en Himesh Patel.

Foto credit: Nick Wall / Netflix

Hoewel er nog geen concrete releasedatum is, gaf Netflix vandaag meer informatie vrij over het zesde seizoen van Black Mirror. De reeks zal in juni van dit jaar verschijnen en in een eerste teaser zijn alvast wat van de castleden te zien. Black Mirror is een anthologie met dystopische verhalen over de keerzijde van onze technologische ontwikkelingen. In het zesde seizoen zijn er gastrollen voor onder meer Salma Hayek Pinault (te zien op de foto), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Yesterday), Michael Cera (Arrested Development), Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Kate Mara (A Teacher), Josh Hartnett (Penny Dreadful), Rob Delaney (Catastrophe) en Zazie Beetz (Atlanta). De ooit op de Britse televisie begonnen sciencefictionserie werd bedacht door Charlie Brooker, die tevens de interactieve Black Mirror-film Bandersnatch maakte.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!