Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Pascal - crossmediale contentmaker

13-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Het BNNVARA Academy vriendenboekje: Pascal
Naam: Pascal
Zo noemen vrienden mij: Pas

Leeftijd: 22
Woonplaats: Utrecht

Mijn lievelingskleur is: Ik snap niet hoe mensen een lievelingskleur kunnen hebben.
Mijn lievelingseten is: Je hebt van die no-beef bapao broodjes van de vegetarische slager en ze zijn puur genot.
Mijn hobby’s zijn: Muziek maken en daar vervolgens niks mee doen.

Hoe omschrijf je mij in drie woorden? Soort van oké?
Welke celebrity lijkt het meest op mij? Een soort combinatie van Daniel Radcliffe in de derde Harry Potter film en Bambi.

Wat ik doe bij BNNVARA: Ik doe Academy bij de afdeling Digital als Crossmediale Contentmaker. Op dit moment probeer ik een nieuwe YouTube-serie de lucht in te krijgen.
Mijn leukste BNNVARA Academy-ervaring: Die keer dat een stagiaire in de berm stond te pissen en een presentator tussen haar en de weg ging staan zodat de auto's haar blote reet niet zagen.
Wat is mijn grootste leerpuntje van de BNNVARA Academy? Doe dingen. Ook als je niks te doen hebt, zorg ervoor dat je dingen kan doen.

Waar ben ik het trotst op? Ik was in leiding van de kerstversiering op de afdeling en dat was oprecht goed gelukt.
Later word ik: Astronaut.

Wat is de beste vraag die ik aan iemand kan stellen? Poolen?

Mijn mind-exploding levenswijsheid aan jou: Respect komt van twee kanten: als iemand jou niet met respect behandelt, heb je geen reden om respectvol terug te doen. Tenzij die persoon je betaalt. Dan is het een kwestie van hoeveel je integriteit waard is voor jou.
Delen: