Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Traject

Talentday 2022-30

Het traject van BNNVARA Academy duurt een half jaar. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar volg je ook veel verschillende masterclasses en workshops. Bij dit leerwerktraject ligt de nadruk op praktijk, want je leert het snelst en het meest door het te doen. Je wordt begeleid door professionals zodat je in dat half jaar het beste uit jezelf haalt. Door het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw talent. 

Selectieprocedure

Je kan je binnenkort aanmelden voor de BNNVARA Academy 2024/2025!
Hou deze website goed in de gaten voor updates over de inschrijfdatum en de selectieprocedure. De inschrijvingen voor de BNNVARA Academy 2024/2025 starten naar verwachting over enkele weken openen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met academy@bnnvara.nl.

Academy Days
Om er zeker van te zijn dat we niemand zomaar laten schieten, kijken we tijdens de Academy Days nog één keer heel goed naar iedereen die door was na de audities. We gaan jullie testen op verschillende gebieden die te maken hebben met televisie en radio maken. De selectieprocedure tijdens de Academy Days is per afdeling verschillend. 

Radio
Tijdens de selectiedag op 8 juni maak je voor het eerst kennis met de afdeling Radio en krijg je een speciale opdracht. Naar aanleiding van deze opdracht wordt een definitieve keuze gemaakt.

Baksteen
Naar verwachting zullen de Academy days plaatsvinden begin juli 2024. In deze week leiden we jullie nog verder op tot beginnend maker en moeten jullie je eerste, echte items gaan maken. Op basis van die items maken wij de definitieve selectie. Dit geldt voor zowel de Allround Makers als voor de Camjo’s!