Sfeerfoto van Academy
Academy

Academy

De snelste route naar het maken

Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we ook een BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste talenten.

VOLG ONS

Academy

Wat is de BNNVARA Academy?

13403317_606667746150494_3015065921414367370_o
BNNVARA Academy is dé plek om klaargestoomd te worden voor een baan in de media. Je draait 'n half jaar mee in de molen van BNNVARA, waarin we je helemaal klaar maken voor de mediawereld. Voor of achter de schermen, radio, televisie óf digital, alles is mogelijk!

Zo ziet het traject eruit

Het traject van BNNVARA Academy duurt een half jaar. In dat half jaar draag je niet alleen bij aan jouw afdeling, maar volg je ook een hoop masterclasses. Het gaat om een leer-werktraject, waarbij de nadruk vooral ligt op dóen. Want zeg nou eerlijk: je leert ’t meest van meedraaien, op je bek gaan en weer doorgaan. Je staat niet helemaal op eigen benen: je wordt één-op-één begeleid. Je kunt uit dat half jaar precies halen wat je zelf wil: we gaan uit van jóuw talent en wat jíj wilt leren.

En na het traject?

Na het traject ben je helemaal klaar voor the real deal. Of dat nou bij BNNVARA is of niet, de kennis heb je. We bieden geen garantie op een baan bij ons, maar als jij ons de perfecte persoon lijkt voor een functie binnen ons bedrijf ben je natuurlijk wel al in the picture. Je hebt al laten zien wat je kan!

Hoe kan ik meedoen?

Klinkt ’t als dé plek voor jou? Wacht dan tot je je weer kan aanmelden. Op het moment dat je je hebt aangemeld, krijg je van ons vanzelf te horen hoe de verdere selectie gaat. De selectie begint met het invullen van het formulier voor de functie die je kiest. Dat is dus eigenlijk je sollicitatie op die plek! Als je door de eerste selectie heen komt word je uitgenodigd voor de Talentday. Op de Talentday laat je aan professionals zien wat jij in huis hebt, en waarom we jóu nodig hebben. Kom je door de Talentday? Dan nodigen we je uit voor de Academy Days. Tijdens die dagen ga je aan de slag met een opdracht, zodat we echt een idee krijgen van wie je bent en wat je kunt. Op basis daarvan worden de nieuwe talenten voor BNNVARA Academy gekozen.

Praktische informatie

Wanneer? De nieuwe lichting start na de zomer 2019. Houd deze site in de gaten voor meer informatie over de Talentday 2019. De data van de Academy Days verschillen per afdeling.

Hoelang? Het traject duurt ongeveer van augustus 2019 t/m januari 2020, dit verschilt per plek. Het gaat om een fulltime traject.

Welke plekken? Elke ronde zijn er andere functies waarop je je aan kunt melden. Hou onze site dus vooral in de gaten!

Vergoeding? Alle talenten die in de Academy komen krijgen een standaard leer-werkvergoeding van €600,-. Reiskosten worden niet vergoed voor zover deze gedekt worden door je OV-kaart. Kosten die buiten deze OV-kaart om gemaakt worden, worden vergoed op basis van 2e klasse Openbaar Vervoer, met een maandelijks maximum van €152,-.

Stage/studie? Aangezien het om een fulltime leer-werktraject gaat is de Academy niet te combineren met een stageplek of studie. Wel op zoek naar een stageplek? Kijk dan op Mediastages.

Leeftijdseisen? Die zijn er eigenlijk niet. We houden een richtlijn aan van 17-27 jaar, maar iedereen is welkom om zich aan te melden voor de Academy.

Overtuigd? Schrijf je hier in voor meer informatie voor een volgende Academy-lichting!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's