Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Juan Visser - Redacteur YouTube Hub

07-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
282 keer bekeken
  •  
12_JUAN

Ik ben Juan (Hij/hem)
Mijn leeftijd is 23 jaar
Ik woon in Utrecht
Mijn functie bij de Academy is Redacteur bij de Youtube Hub

Waar ik het meeste naar uit kijk tijdens de Academy is De borrels
Wat ik hoop te leren tijdens de Academy is Alles! Alle kneepjes van het vak, alles over BNNVARA en ook alles over de televisiewereld en “Hillywood”.

Wat is jouw guilty pleasure? Korfbal?
Wat is je grootste droom?  Ik heb er meerdere! Maar momenteel is het een droom van mij om een serie bedacht te hebben – of aan te hebben meegewerkt – die niet alleen een succes is, maar ook bijdraagt aan meer diversiteit en representatie in het medialandschap.
Ik kan uren praten over Muziek! En dan niet alleen over welke liedjes ik leuk vind, maar ook over de bijbehorende albums en op welke gebeurtenissen uit de artiest diens leven ze zijn voortgekomen, etc etc. Ik vraag dus ook op een eerste date niet wat je sterrenbeeld is maar wat je Spotify Stats zijn…

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.