Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Cheyenne Loen - Camjo Spuiten & Slikken

28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
811 keer bekeken
  •  
Cheyen

Ik ben Cheyenne Loen
Mijn leeftijd is 23 jaar 
Ik woon in Rotterdam
Mijn functie bij de Academy is Camjo bij Spuiten & Slikken. Hier doe ik dus filmen, monteren en een beetje regie! 

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is; ik moet zeggen dat ik tot nu toe al best veel heb geleerd. Camera en edit technisch veel goede tips & tricks gekregen, shoutout naar Gwen & Jesse. Daarnaast kan ik nogal fly on the wall zijn. De grootste les wat ik heb geleerd is, durf te shinen, want deze academy maanden zijn er om te shinen! 
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is een nieuw item “Raïsha op de spot”. Dit heb ik zelf mogen filmen en monteren. Omdat dit een geheel nieuw item is bij Spuiten & Slikken heb ik ook de mogelijkheid gekregen om aan de voorkant van dit project mee te werken, dus denk aan, meedenken aan de vormgeving, het stijltje van het item en ook veel inhoudelijke zaken. Dat ik hier ook inspraak in heb mogen hebben vind ik super tof! 
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over de mobiele telefoon. 

In mijn Tinder bio zou staan: Ik heb 5 katten. 
Al mijn geld gaat uit naar eten & peukies 
Ik kan uren praten over niets. Ik kan niet uren praten over één ding. Ik ga van de hak op de tak haha. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.