Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Barbara Wiertz - Online Redacteur Alledaagse Vragen

07-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
377 keer bekeken
  •  
09_BARBARA

Ik ben Barbara Wiertz
Mijn leeftijd is 24 jaar
Ik woon in Utrecht
Mijn functie bij de Academy is online redacteur bij de podcast Alledaagse Vragen.

Waar ik het meeste naar uit kijk tijdens de Academy is zijn de verschillende masterclasses en de werkzaamheden als online redacteur.
Wat ik hoop te leren tijdens de Academy is het ontwikkelen van een sociaal media post, het bereiken van een grote groep sociaal mediagebruikers en het verbeteren van mijn schrijfstijl.

Wat is jouw guilty pleasure? Mijn grootste quilty pleasure is altijd een ander nagerecht eten bij het avondeten. Ik hou ontzettend van een dessert. Het liefste probeer ik altijd een ander toetje uit bij de supermarkt of maak ik het zelf. Maar zo ondertussen heb ik wel een paar vaste favoriete in de supermarkt.
Wat is je grootste droom? Mijn grootste droom is om een keer een heel groot feest je geven waarbij al mijn vrienden en familie aanwezig zijn. Zodat het een herinnering wordt waarop we nog heel veel jaren terug kunnen kijken.
Ik kan uren praten over eigenlijk kan ik overal wel uren over praten. Want stil zijn of niet met een gesprek bemoeien, is niet echt iets voor mij. Spreek je met mij af om even bij te kletsen dan kan je het ‘even’ wel weglaten ;)

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.