Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Regime: trailer voor HBO-serie met Kate Winslet en Matthias Schoenaerts

  •  
08-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5235 keer bekeken
  •  
kate-winslet-matthias-schoenaerts_0

© Miya Mizuno / HBO

Kate Winslet geeft in de zwartkomische dramaserie van scenarist Will Tracy (Succession) gestalte aan de leider van een (fictieve) Europese autocratie.

Na het bejubelde Mare of Easttown, en eerder al Mildred Pierce, maakte Kate Winslet opnieuw een tv-serie voor HBO in de vorm van The Regime. De zwartkomische dramaserie speelt zich af binnen de paleismuren van een fictieve autocratie in Europa, waar de leider (Winslet) haar positie door interne strubbelingen in gevaar ziet komen. Matthias Schoenaerts (eerder met Winslet te zien in A Little Chaos) speelt een vrij schimmige militair waar ze een bovenmatige interesse in ontwikkelt. Winslet wordt in de zesdelige serie tevens herenigd met Hugh Grant (The Undoing) die in de jaren negentig met haar acteerde in Sense and Sensibility. The Regime werd ontwikkeld door Will Tracy (The Menu), die als producent en scenarist werkte aan de HBO-serie Succession. De regie was in handen van Stephen Frears (Quiz) en Jessica Hobbs (The Crown).

The Regime is vanaf maandag 4 maart wekelijks te zien bij HBO Max.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief