Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Outlaws: derde seizoen gaat eind juli van start op BBC First

  •  
03-07-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
148 keer bekeken
  •  
TheOutlaws

© BBC

Het derde seizoen van de komische misdaadserie met Stephen Merchant (Four Lives) en Jessica Gunning (Baby Reindeer) is ook het laatste seizoen.

Het derde en laatste seizoen van de komische thriller The Outlaws is vanaf zondag 28 juli te zien op BBC First. De tv-serie volgt een aantal totaal verschillende mensen uit Bristol, die voor een taakstraf bij elkaar in dezelfde groep worden gezet en in de problemen komen als ze tijdens hun werkzaamheden een grote som geld vinden. Het derde seizoen begint met crimineel The Dean (Claes Bang) achter de tralies in afwachting van zijn proces. Ondertussen gaan 'The Outlaws' door met hun leven, totdat een van hen terugkeert met een dodelijk geheim, waardoor ze toch weer in levensgevaar belanden. Rollen zijn er voor onder meer Stephen Merchant (later deze maand ook nog bij de NPO te zien als seriemoordenaar in Four Lives) en Jessica Gunning (die onlangs een grote hit scoorde op Netflix met Baby Reindeer). Merchant en Gunning schreven tevens het script voor de finale van de serie. De slotreeks bestaat uit in totaal vijf afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief