Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Lost Flowers of Alice Hart: trailer voor dramaserie met Sigourney Weaver

  •  
06-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1382 keer bekeken
  •  
22The-Lost-Flowers-of-Alice-Hart22

© Amazon Studios

Het Australische familiedrama over een 9-jarig meisje dat na de dood van haar ouders opgroeit bij haar oma is een tv-bewerking van de roman van Holly Ringland.

Sigourney Weaver (Avatar: The Way of Water) en Alycia Debnam-Carey (Fear the Walking Dead) spelen oma en kleindochter in The Lost Flowers of Alice Hart. De Australische serie bestrijkt meerdere decennia en draait om het leven van de jonge Alice (Debnam-Carey) die haar ouders verliest in een mysterieuze brand. Ze wordt daarna in huis genomen door haar grootmoeder June (Weaver) en groeit op tussen de planten en bloemen van diens kwekerij, waarna ze uiteindelijk een aantal schokkende familiegeheimen ontdekt. The Lost Flowers of Alice Hart is een tv-bewerking van de gelijknamige roman van Holly Ringland, die in Nederland werd uitgebracht als Het verhaal van Alice Hart. De reeks werd geschreven door Sarah Lambert (Lambs of God), die tevens bekend is als actrice in Heartbreak High, en de regie was in handen van Glendyn Ivin (The Cry).

The Lost Flowers of Alice Hart is vanaf 4 augustus te zien op Amazon Prime Video.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief