Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Bequeathed: trailer voor Zuid-Koreaanse thrillerserie van Netflix

  •  
05-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
437 keer bekeken
  •  
Bequeathed_unit_1051_IMG_9279

© Jeong Se Hyeon / Netflix

Het mysterie van de maker van Train to Busan volgt een vrouw die een oude begraafplaats erft en betrokken raakt bij een reeks duistere moorden.

Vanaf vrijdag 19 januari kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse thrillerserie The Bequeathed. Het onheilspellende misdaaddrama volgt docent Yoon Seo-ha (Kim Hyun-joo), die op een dag een oude begraafplaats erft van een vergeten oom. Ze wordt daarbij herinnerd aan haar eigen vader, die haar en haar moeder ooit in de steek liet, en krijgt tevens onenigheid met een halfbroer. Niet veel later vinden er een aantal bizarre incidenten plaats rond de begraafplaats en bevindt Yoon Seo-ha zich midden in een moordmysterie. The Bequeathed werd bedacht door Yeon Sang-ho, bekend van Train to Busan. De schrijver-regisseur werkte al eerder met Kim Hyun-joo aan de serie Hellbound en de film Jung_E, die ook allebei te bekijken zijn op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief