Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Star Trek: Strange New Worlds: seizoen twee komt naar SkyShowtime

  •  
25-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2793 keer bekeken
  •  
STAR_TREK-_sst_owned_partner_static_st_16x9_3840x2160

© SkyShowtime

Strange New Worlds speelt zich af voor de gebeurtenissen in de originele Star Trek-serie, toen Christopher Pike (Anson Mount) het bevel voerde over de U.S.S. Enterprise.

Het tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds heeft een premièredatum op SkyShowtime: vanaf 16 juni kun je elke week kijken naar een nieuwe aflevering. Strange New Worlds is een spin-off van Star Trek: Discovery - dat voorheen te zien was op Netflix - en is gebaseerd op de jaren waarin kapitein Christopher Pike het commando voerde over de U.S.S. Enterprise, voordat James T. Kirk aan boord kwam van het beroemde ruimteschip. Anson Mount speelt Pike, Ethan Peck is te zien als wetenschapsofficier Spock en Rebecca Romijn geeft gestalte aan Number One. Strange New Worlds probeert, in tegenstelling tot Star Trek: Discovery, in elke aflevering een op zichzelf staand verhaal te vertellen, net zoals het originele Star Trek uit de jaren zestig. De serie werd bedacht door Akiva Goldsman (Titans), Alex Kurtzman (Fringe) en Jenny Lumet (Clarice), die tevens werken aan Star Trek: Discovery.

Het tweede seizoen van Strange New Worlds bestaat uit tien afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief