Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sly: trailer voor documentaire van Netflix over Sylvester Stallone

  •  
19-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
232 keer bekeken
  •  
Sly

© Netflix

In de film waarin wordt terugblikt op de carrière van de Rocky- en Rambo-acteur komen ook onder meer Arnold Schwarzenegger en Quentin Tarantino aan het woord.

Na Arnold Schwarzenegger krijgt ook Sylvester Stallone een eigen documentaire op Netflix. In de film wordt teruggeblikt op de 50-jarige carrière van de acteur, die te zien was in filmreeksen als Rocky en Rambo en tevens actief is als regisseur en scenarist. De eerste Rocky groeide in de jaren zeventig uit tot een Oscar-succes, met beeldjes voor onder meer de film en de regie en nominaties voor het acteerwerk en het scenario van Stallone. Naast Stallone zelf, die praat over alle pieken en dalen die zouden volgen, komen ook Hollywood-collega's als Quentin Tarantino en de al eerder genoemde Schwarzenegger aan het woord. Thom Zimny (The Gift: The Journey of Johnny Cash) tekende voor de regie. Overigens is Stallone momenteel te zien in de misdaadserie Tulsa King op SkyShowtime, waar hij ook een eigen realityshow (The Family Stallone) heeft.

Sly verschijnt vrijdag 3 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief