Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
28-07-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1481 keer bekeken
  •  
The_Lincoln_Lawyer_n_S2_E2_00_44_45_12R_Crop

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

The Tailor S02 (vrijdag 28/07, Netflix) Turkse dramaserie waarin de talentvolle kleermaker Peyami (Çagatay Ulusoy) zijn vriendschap met Dimitri verder getest ziet worden. De serie is al zeker van een derde seizoen. Lees de recensie.

Captain Fall (vrijdag 28/07, Netflix) Komische animatieserie van de makers van Norsemen, waarin een sullige en goedgelovige kapitein (Jason Ritter) op een cruiseschip gebruikt wordt als de zondebok voor een illegale smokkeloperatie.

D.P. S02 (vrijdag 28/07, Netflix) Koreaanse dramaserie over een jonge militair die als taak heeft om deserteurs gevangen te nemen. Hiermee wordt tevens de schrijnende werkelijkheid omtrent de levens van al deze rekruten blootgelegd.

A Perfect Story (vrijdag 28/07, Netflix) Romantische miniserie uit Spanje waarin Margot haar huwelijk ontvlucht en zich daarna enigszins verloren voelt. De chaotische David lijkt haar weer een beetje op weg te helpen. Lees de recensie.

Big Nunu’s Little Heist (vrijdag 28/07, Netflix) Komische actiefilm uit Zuid-Afrika, over een ex-soldaat die is gaan werken als bezorger en nu wordt meegesleurd in de plannen van een lokale misdaadbaas om een overval te plegen.

How to Become a Cult Leader (vrijdag 28/07, Netflix) Satirische documentaireserie over wat er nodig is om als cultleider onvoorwaardelijke liefde en toewijding van je volgelingen te krijgen. Peter Dinklage is te horen als voice-over.

A Quiet Place Part II (vrijdag 28/07, Netflix) Horrorfilm van John Krasinski waarin Evelyn (Emily Blunt) en haar gezin nu stuiten op een oude vriend (Cillian Murphy uit Oppenheimer) van haar overleden echtgenoot. Lees de recensie.

Hidden Strike (vrijdag 28/07, Netflix) Komische actiefilm over twee ex-soldaten (Jackie Chan en John Cena) die stuiten op een plot om veel olie te stelen als ze in de woestijn burgers naar een veilige zone begeleiden. Lees de recensie.

The Uncanny Counter S02 (zaterdag 29/07, Netflix) Actievolle fantasyserie uit Korea, over zogenaamde ‘counters’ die overdag noedels verkopen, maar vervolgens in de nacht jagen op kwaadaardige geesten die mensen lastigvallen.

Na het weekend...

Insecure (dinsdag 01/08, Netflix) Komische dramaserie van HBO over de persoonlijke en professionele levens van twee jonge zwarte vrouwen (Issa Rae, ook bedenker van de serie, en Yvonne Orji) in Los Angeles. Lees de recensie.

Untold: Jake Paul the Problem Child (dinsdag 01/08, Netflix) Documentairefilm over de vaak controversiële bokser Jake Paul, die in eigen woorden vertelt over zijn transformatie van online grappenmaker tot zeer succesvolle atleet.

Operation: Soulcatcher (woensdag 02/08, Netflix) Poolse actiefilm waarin een huursoldaat de opdracht krijgt om een wapen dat mensen in wrede moordenaars verandert te vinden. Hij zint op wraak als ook zijn broer slachtoffer wordt.

Mark Cavendish: Never Enough (woensdag 02/08, Netflix) Documentairefilm waarin de carrière van profwielrenner Mark Cavendish centraal staat: zijn snelle opkomst, zijn tragische ondergang en ook de comeback die daarop volgde.

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food (woensdag 02/08, Netflix) Documentaire waarin aan de hand van interviews met deskundigen en familie van slachtoffers een beeld wordt geschetst van via voedsel overgedragen ziekten.

The Lincoln Lawyer S02 (donderdag 03/08, Netflix) Advocatenserie naar de boekenreeks van Michael Connelly, met Manuel Garcia-Rulo als strafpleiter Mickey Haller. Laatste vijf afleveringen van het tweede seizoen. Bekijk de trailer.

Heartstopper S02 (donderdag 03/08, Netflix) Coming-of-age-serie waarin de zachtaardige Charlie (Joe Locke) een romance beleeft met zijn populaire klasgenoot Nick (Kit Connor). Olivia Colman speelt Nicks moeder. Bekijk de trailer.

The Last Hours of Mario Biondo (donderdag 03/08, Netflix) Spaanse documentaireserie met nieuwe onthullingen binnen het onderzoek naar de dood van Mario Biondo, die getrouwd was met televisiepresentatrice Raquel Sánchez-Silva.

Choona (donderdag 03/08, Netflix) Eigenzinnige misdaadserie uit India waarin een groep buitenbeetjes een gezamenlijke vijand - een meedogenloze politicus - blijkt te hebben en als wraakactie samen een roofoverval willen plegen.

Zom 100: Bucket List of the Dead (donderdag 03/08, Netflix) Komische horrorfilm waarin een Koreaanse kantoorklerk de zombie-apocalyps van een wat meer positieve kant probeert te bekijken zijn bucketlist afwerkt. Bekijk de trailer.

Head to Head (donderdag 03/08, Netflix) Komische film uit Saoedi-Arabië waarin een verliefde chauffeur en een nep-automonteur per ongeluk een gepensioneerde misdaadbaas oppikken en verzeild raken in een vreemd avontuur.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief