Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Heartstopper: tweede seizoen van Brits tienerdrama komt in augustus naar Netflix

  •  
24-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
484 keer bekeken
  •  
Heartstopper

© Netflix

Het coming-of-age-drama over de onwaarschijnlijke romance tussen twee totaal verschillende scholieren is ook al zeker van een derde seizoen.

Het tweede seizoen van het Britse tienerdrama Heartstopper is vanaf 3 augustus te zien op Netflix. Het coming-of-age-drama draait onder meer om de zachtaardige Charlie (Joe Locke) die een romance beleeft met zijn populaire klasgenoot Nick (Kit Connor). De overige scholieren worden gespeeld door onder meer Yasmin Finney en Rhea Norwood, terwijl er tevens bijrollen zijn voor Oscarwinnares Olivia Colman (als de moeder van Nick) en komiek en acteur Stephen Fry (als het hoofd van de school). Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige beeldroman van schrijfster en illustrator Alice Oseman, die ook zelf verantwoordelijk was voor de verfilming. Het eerste seizoen kreeg onder meer positieve kritieken voor de manier waarop LHBTI-personages geportretteerd werden.

Overigens markeren de in augustus te verschijnen nieuwe afleveringen nog niet het einde van Heartstopper: vorig jaar werd de serie verlengd met zowel een tweede als een derde seizoen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief