Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3093 keer bekeken
  •  
BM-FirstLooks-4

© Nick Wall / Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Oei, ik groei (vrijdag 09/06, Netflix) Komische film waarin vier vrouwen (Sallie Harmsen, Katja Schuurman, Sarah Chronis en Yolanthe Cabeau) elk op hun eigen manier worstelen met hun gezin en het moederschap. Lees de recensie.

Bloodhounds (vrijdag 09/06, Netflix) Koreaanse dramaserie over twee jonge boksers die de handen ineenslaan om een kwaadaardige woekeraar die aast op doelwitten die grote geldproblemen hebben uit te schakelen. Lees de recensie.

The Playing Card Killer (vrijdag 09/06, Netflix) Documentaireserie over een Spaanse seriemoordenaar. De connectie tussen de gruweldaden die hij pleegde was een speelkaart die hij op elke moordlocatie achterliet. Lees de recensie.

Human Resources S02 (vrijdag 09/06, Netflix) Spin-off van de voor volwassenen bedoelde animatieserie Big Mouth, waarin de hormoonmonsters, lovebugs en andere wezens te maken krijgen met romantiek en drama op de werkvloer.

This World Can’t Tear Me Down (vrijdag 09/06, Netflix) Eigenzinnige animatieserie uit Italië, van de maker van Tear Along the Dotted Line. Een man wil een teruggekeerde vriend helpen met het vinden van zijn plek in de wereld.

Tex Mex Motors (vrijdag 09/06, Netflix) Amerikaanse realityserie over professionals die oude auto’s vanuit Mexico naar Texas vervoeren. Eenmaal aangekomen in El Paso worden de versleten barrels getransformeerd tot juweeltjes.

You Do You (vrijdag 09/06, Netflix) Romantische komediefilm uit Turkije, waarin Merve geniet van haar vrije leven maar een nieuwe baan moet aannemen om haar woning te houden. Ze krijgt een ingewikkelde relatie met haar baas.

Na het weekend...

Amy Schumer: Emergency Contact (dinsdag 13/06, Netflix) Stand-up van Amy Schumer, waarin de comédienne onder meer vertelt over het laten laseren van haar gezicht, postnatale seks en de ramp rondom de naam van de baby.

Our Planet II (woensdag 14/06, Netflix) Tweede seizoen van de Britse documentaire waarin naast het natuurschoon ook te zien is hoe klimaatverandering invloed heeft op het dierenrijk. David Attenborough is te horen als voice-over.

The Surrogacy (woensdag 14/06, Netflix) Mexicaanse soap-opera over een vrouw die om het leven van haar vader te redden gedwongen wordt draagmoeder te worden voor machtige zakenmannen, waarna er complicaties ontstaan.

Black Mirror S06 (donderdag 15/06, Netflix) Dystopische anthologie met vijf verhalen over de duistere kant van mensen en technologie. Met ditmaal rollen voor onder meer Aaron Paul, Salma Hayek en Himesh Patel. Bekijk de trailer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief