Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
07-07-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5694 keer bekeken
  •  
Gluckauf

© BIND

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

All Creatures Great and Small S03 (vrijdag 07/07, NPO 2) James heeft het lastig met de administratie van het tbc-plan. Helen helpt hem ermee, maar heeft het idee dat er meer speelt. Tristan heeft een auto gekocht om te helpen met visites.

Anoniem (vrijdag 07/07, NPO 1) Saar denkt terug aan haar jeugd en overpeinst hoe eerlijk ze tegen Jurre zal zijn over de video-opname met Tom. Jurre kijkt uit naar zijn date met Saar, maar deze lijkt op zich te laten wachten. Lees ons interview.

Enemy of the People (zaterdag 08/07, NPO 3) Katja's artikel over Kristian komt zeer ongelegen. Als zijn cryptomunt flink in waarde daalt, gaat Kristian in overleg met zijn zakenpartners en zorgt hij ervoor dat alle pijlen op Katja worden gericht.

Films dit weekend...

Gluckauf (vrijdag 07/07, NPO 3) Nederlandse misdaadfilm die zich afspeelt in Limburg, over de band tussen een oud-mijnwerker die bij een gangster in de schulden zit en de zoon die hem wil helpen. De film won meerdere Gouden Kalveren.

The Farewell (zaterdag 08/07, NPO 2) Tragikomedie met een voor een Golden Globe genomineerde Awkwafina, over een familie die besluit om de oma niet te vertellen dat ze terminaal ziek en een grote reünie organiseert. Lees de recensie.

Nog lopende series na het weekend...

All Creatures Great and Small S03 (maandag 10/07, NPO 2) Mrs Hall heeft een erg belangrijke afspraak, waardoor Tristan en Siegfried er even helemaal alleen voor staan. Siegfried begeleidt een jongen die een dagje mee komt kijken in de praktijk.

Dertigers S04 (maandag 10/07, NPO 3) Bart en Carmen genieten van het feit dat ze het huis voor hen alleen hebben. Alex en Elias weten niet zeker of ze verder willen met pleegzorg. Saars moeder gaat nog verder achteruit. Lees ons interview.

De droom van de jeugd (woensdag 12/07, NPO 3) 1994. Frans maakt in het voormalige Joegoslavië iets gruwelijks mee. Carla werkt aan een rechtszaak waarbij haar broer betrokken is. Suus gaat naar Syrië om Miriam te bezoeken. Lees de recensie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief