Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
25-05-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1702 keer bekeken
  •  
DirtyGod

© Cinéart

Nieuwe series dit weekend…

Anoniem (vrijdag 26/05, NPO 1) Nederlandse misdaadserie waarin een man zonder dat zijn gezin het weet op social media uitgroeit tot anonieme held, terwijl zijn vrouw als officier van justitie ook tegen onrecht strijdt. Bekijk de trailer en lees ons interview.

The Bay S03 (zaterdag 27/05, NPO 2) Britse misdaadserie over DS Jenn Townsend (Marsha Thomason nam de hoofdrol over van Morven Christie), die op haar eerste werkdag de moord op een lokale bokser onderzoekt. Lees de recensie.

Lopende series dit weekend...

Das Boot S03 (vrijdag 26/05, NPO 2) Forster levert Beck uit en brengt de nacht door met zijn alibi Inês. Ehrenberg neemt afscheid van Greta. De U-949 vaart uit en wordt op de hielen gezeten door de HMS Perseverance. Lees de recensie.

The Sandhamn Murders S05 (zaterdag 27/05, NPO 3) Twee jongeren die verblijven in een jeugdinstelling lopen weg na een boottocht naar het eiland. De jongen vindt zijn weg naar het dok van Alexander en het meisje blijkt familie van Pär.

Riches (zondag 28/05, NPO 3) De familie Richards maakt zich op voor wat het belangrijkste event van het jaar voor Flair & Glory is. Ondertussen zorgt het nieuws over de verduistering van miljoenen ponden voor verdeeldheid. Lees hier meer.

Films dit weekend...

Claire Darling (vrijdag 26/05, NPO 2) Franse dramafilm waarin Claire (Catherine Deneuve) haar complete inboedel uitstalt in haar voortuin om te koop aan te bieden. Dit plotse besluit trekt al snel de aandacht van haar dochter Marie.

Dirty God (vrijdag 26/05, NPO 3) Dramafilm over een Britse moeder (Vicky Knight) die na een aanval met zuur achterblijft met een verminkt gezicht. Ze probeert haar leven opnieuw op te pakken terwijl haar relaties onder druk staan.

Nog lopende series na het weekend...

Everyone But Us (dinsdag 30/05, NPO 3) Na een slechtnieuwsgesprek met de arts zoekt het stel naar een manier om stoom af te blazen. Ze proberen hun hart te luchten bij vrienden, maar krijgen daarbij weinig begrip van omstanders.

Dag & nacht (woensdag 31/05, NPO 1) De wachtkamer zit vol en iedereen is uitgeput, maar door een fout in het systeem worden Ella en haar team niet afgelost en dus moet iedereen tot in de nacht doorwerken. Lees ons interview.

1985 (donderdag 01/06, NPO 3) Bij een betoging staan Mark als rijkswachter en Vicky als activiste tegenover elkaar. Franky mag aan de slag bij de Brigade Diane. Vernaillen doet in het geheim een parallel onderzoek. Lees hier meer.

Maternal (donderdag 01/06, NPO Start) Catherine verwijdert een galblaas bij een zwangere patiënt. Helen komt erachter dat Guy een drankprobleem heeft. Maryam en Raz zijn aan het kijken of ze Sami’s zusje ook gaan adopteren.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief