Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
3237 keer bekeken
  •  
the-wife_opvKYe

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Lopende series dit weekend...

Flikken Maastricht S17 (vrijdag 19/05, NPO 1) Als de Belgische rechercheur De Coningh vermoord wordt aangetroffen in Maastricht, rijst het vermoeden dat Eddie nog leeft. Zitman verbiedt Eva en Wolfs echter om achter hem aan te gaan.

Das Boot S03 (vrijdag 19/05, NPO 2) Ehrenberg komt op voor Pauli en Harri. De spanning tussen Hannie en Lessing loopt op. In Lissabon neemt Forster rigoureuze maatregelen, nadat hij een ontdekking doet over Beck. Lees de recensie.

Van der Valk S03 (zaterdag 20/05, NPO 2) Een satanisch ritueel gaat gruwelijk mis. Izaak Engelhart en Nic Delacorte betreden beiden de kamer maar alleen Izaak komt levend terug. Van der Valk moet feiten van fictie zien te onderscheiden.

The Sandhamn Murders S05 (zaterdag 20/05, NPO 3) De vrouw van een bekende golfer wordt vermist. Er bestaat de vrees dat ze is verdronken en de zaak krijgt de hoogste prioriteit. De vondst van een lijk zorgt voor nieuwe ontwikkelingen.

Riches (zondag 21/05, NPO 3) Claudia en Gus willen Stephens testament aan gaan vechten. Voor Nina en Simon is hun eerste dag bij Flair & Glory een verhelderende ervaring. Maureen lijkt zich op te maken voor een nieuwe rol. Lees hier meer.

Films dit weekend...

The Wife (vrijdag 19/05, NPO 2) Dramafilm waarin Joan (een Golden Globe-winnende Glenn Close) met haar echtgenoot Joseph (Jonathan Pryce), die de Nobelprijs voor literatuur heeft gewonnen, afreist naar Stockholm. Lees de recensie.

Luce (vrijdag 19/05, NPO 3) Familiedrama waarin een echtpaar (Naomi Watts en Tim Roth, eerder ook een koppel in Funny Games) enorm schrikt wanneer hun uit Eritrea geadopteerde zoon op zijn school een controversieel opstel inlevert.

Nieuwe series na het weekend...

Everyone But Us (dinsdag 23/05, NPO 3) Tragikomische serie over een Zweeds stel (Alba August en Björn Gustafsson) dat dolgelukkig is, maar wel een probleem heeft: het wil maar niet lukken een kind te krijgen. Lees hier meer.

Nog lopende series na het weekend...

Cheaters (dinsdag 23/05, NPO 3) Josh probeert zijn relatie met Esther te redden en vraagt zijn zus Nina om advies. Hij beseft dat hij niet kan blijven liegen en besluit daarom Fola te vertellen wat hij echt voor haar voelt. Lees de recensie.

Dag & nacht (woensdag 24/05, NPO 1) Milad neemt afscheid van het team. Op zijn laatste werkdag moet hij een zware operatie uitvoeren bij collega Aamina en dealen met de agressie van een toekomstige vader. Lees ons interview.

1985 (donderdag 25/05, NPO 3) Na de aanslag wordt Marc in bescherming genomen door zijn nieuwe overste, adjudant Goffinard. Franky springt in de bres voor zijn baas die bij een racistisch incident over de schreef ging. Lees hier meer.

Maternal (donderdag 25/05, NPO Start) Ondanks een voorval op haar werk moet Maryam haar hoofd erbij zien te houden. Lars komt over om Catherine te helpen met Elis en hij is niet alleen. Helen ziet haar neefje terug in het ziekenhuis.

Films na het weekend...

Luizenmoeder - de film (maandag 21/05, NPO 3) Vervolgfilm op de komische serie, waarin juf Ank (Ilse Warringa) na een tragedie de taken van directeur Anton over moet nemen, terwijl het schoolbestuur alles drastisch wil gaan veranderen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief