Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Maud & Babs: trailer en datum voor tweede seizoen van NPO-serie

  •  
05-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
448 keer bekeken
  •  
MaudBabs2

© Lucas van der Rhee / MAX

Maud (Rifka Lodeizen) vindt het onverantwoord om haar moeder (Loes Luca) alleen in haar huis te laten zitten en plaatst een mantelzorgwoning in haar eigen achtertuin.

Rifka Lodeizen (Judas) en Loes Luca (Oogappels) zijn vanaf volgende maand op televisie te zien in het tweede seizoen van Maud & Babs. In het drama probeert Maud (Lodeizen) als mantelzorger haar dementerende moeder Babs (Luca) te ondersteunen. In het tweede seizoen besluit ze om haar moeder achter in de tuin in een mantelzorgwoning te laten verblijven, iets dat de relaties binnen haar familie (Peter Paul Muller speelt haar man) op scherp zet. Ook moet het ouderlijk huis verkocht worden om de toenemende zorg te kunnen bekostigen en daar is vooral Mauds zus Juliette (Georgina Verbaan) het niet mee eens. Het scenario van de reeks werd geschreven door Patty Stenger (Vintage) en de regie was in handen van Norbert ter Hall (Bestseller Boy). Het eerste seizoen van de serie is momenteel terug te kijken op NPO Plus.

Maud & Babs S02 is vanaf vrijdag 3 november te zien op NPO 1.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief