Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Killer Book Club, Exit en meer

  •  
24-08-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
894 keer bekeken
  •  
MBM_UNIT_064_A

© Scott Yamano / Netflix

Verder gaan volgende week ook nog de nieuwe seizoenen van The Sommerdahl Murders en All Stars & Zonen van start bij de NPO.

Klik hier voor alleen de Netflix-kijktips.

En klik hier voor meer NPO-kijktips.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (vrijdag 25/08, Netflix) Komische tienerfilm waarin Adam Sandler te zien is met zijn dochters. Twee beste vriendinnen lopen bij het plannen van hun bat mitswa tegen problemen aan. Lees de recensie.

Killer Book Club (vrijdag 25/08, Netflix) Spaanse slasherfilm over een boekenclub waar horrorverhalen uitgewisseld worden. De leden moeten plots vechten voor hun leven wanneer iemand hen een voor een begint te vermoorden. Lees de recensie.

Midsomer Murders S23 (vrijdag 25/08, VRT 1) Britse misdaadserie over rechercheur John Barnaby (Neil Dudgeon) en zijn collega Jamie Winter (Nick Hendrix). Ze onderzoeken nu de dood van een ‘doomsday prepper’. Lees de recensie.

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn (vrijdag 25/08, Apple TV+) Vierdelige docu over de opkomst en de ondergang van Carlos Ghosn, die ooit zeer succesvol was als de grote baas van Renault, maar op de vlucht moest slaan voor de wet.

The Uncanny Counter S02 (zaterdag 26/08, Netflix) Koreaanse fantasyserie over verkopers van noedels die in de nacht met hun speciale vaardigheden jagen op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen. Hervatting van het tweede seizoen.

Exit S02 (zondag 27/08, Canvas) Tragikomische serie over vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector van Oslo. In de première zetten de vier mannen een aandelenhandeltje op dat enorm lucratief belooft te zijn. Lees de recensie.

Risque Business: Taiwan (dinsdag 29/08, Netflix) Na Japan is er nu ook een editie van de realityserie Risque Business die zich afspeelt in Taiwan. De twee presentatoren beginnen aan een reis om inzicht te krijgen in de huidige sekscultuur.

La Gran Seducción (woensdag 30/08, Netflix) Tragikomische speelfilm uit Mexico die zich afspeelt in een klein vissersdorpje. De inwoners krijgen plots een gouden kans om het fortuin van hun woonplaats op te krikken en gaan aan de slag.

Heart of Invictus (woensdag 30/08, Netflix) Documentaireserie over zes deelnemers aan de Invictus-spelen (voor gewonde militairen) die in 2022 werden gehouden in Den Haag. Prins Harry, organisator van de spelen, trad aan als producent.

Live to 100: Secrets of the Blue Zones (woensdag 30/08, Netflix) Vierdelige documentaire waarin auteur Dan Buettner de wereld rondreist en vijf unieke gemeenschappen bezoekt waar mensen buitengewoon lange en kleurrijke levens leiden.

Jelka Op Eigen Houtje (woensdag 30/08, Amazon Prime Video) Klusprogramma dat ook wekelijks te zien is op Net5: Jelka van Houten (Tropenjaren) helpt mensen – van studenten tot echtparen - hun interieur een flinke make-over te geven.

Once Piece (donderdag 31/08, Netflix) Fantasyserie gebaseerd op een manga-strip, waarin een bijzondere piraat (Iñaki Godoy) en zijn crew jacht maken op een mythische schat, terwijl er nog meer kapers op de kust zijn. Bekijk de trailer.

Choose Love (donderdag 31/08, Netflix) Interactieve romantische komediefilm waarin de keuzes van de kijker invloed hebben op de ontwikkelingen binnen het liefdesleven van de op het eerste gezicht gesettelde Cami. Bekijk de trailer.

The Summerdahl Murders S04 (donderdag 31/08, NPO Plus) Deense misdaadserie waarin rechercheur Dan Sommerdahl in een kustplaatsje misdrijven onderzoekt met zijn (ex-)vrouw Marianne en zijn collega Flemming. Bekijk de trailer.

All Stars & Zonen S02 (donderdag 31/08, NPO 3) Eerste twee afleveringen (de serie wordt daarna op 14 september weer hervat) van de komische dramareeks over de voetballers (en hun vaders en moeders) van Swift Boys. Bekijk de trailer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief