Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
24-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1495 keer bekeken
  •  
ONEPIECE_Unit_20176RC

© Joe Alblas / Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (vrijdag 25/08, Netflix) Komische tienerfilm waarin Adam Sandler te zien is met zijn dochters. Twee beste vriendinnen lopen bij het plannen van hun bat mitswa tegen problemen aan. Lees de recensie.

Killer Book Club (vrijdag 25/08, Netflix) Spaanse slasherfilm over een boekenclub waar horrorverhalen uitgewisseld worden. De leden moeten plots vechten voor hun leven wanneer iemand hen een voor een begint te vermoorden. Lees de recensie.

The Uncanny Counter S02 (zaterdag 26/08, Netflix) Koreaanse fantasyserie over verkopers van noedels die in de nacht met hun speciale vaardigheden jagen op kwaadaardige geesten die mensen aanvallen. Hervatting van tweede seizoen.

Na het weekend...

Risque Business: Taiwan (dinsdag 29/08, Netflix) Na Japan is er nu ook een editie van de realityserie Risque Business die zich afspeelt in Taiwan. De twee presentatoren beginnen aan een reis om inzicht te krijgen in de huidige sekscultuur.

La Gran Seducción (woensdag 30/08, Netflix) Tragikomische speelfilm uit Mexico die zich afspeelt in een klein vissersdorpje. De inwoners krijgen plots een gouden kans om het fortuin van hun woonplaats op te krikken en gaan aan de slag.

Heart of Invictus (woensdag 30/08, Netflix) Documentaireserie over zes deelnemers aan de Invictus-spelen (voor gewonde militairen) die in 2022 werden gehouden in Den Haag. Prins Harry, organisator van de spelen, trad aan als producent.

Live to 100: Secrets of the Blue Zones (woensdag 30/08, Netflix) Vierdelige documentaire waarin auteur Dan Buettner de wereld rondreist en vijf unieke gemeenschappen bezoekt waar mensen buitengewoon lange en kleurrijke levens leiden.

Once Piece (donderdag 31/08, Netflix) Fantasyserie gebaseerd op een manga-strip, waarin een bijzondere piraat (Iñaki Godoy) en zijn crew jacht maken op een mythische schat, terwijl er nog meer kapers op de kust zijn. Bekijk de trailer.

Choose Love (donderdag 31/08, Netflix) Interactieve romantische komediefilm waarin de keuzes van de kijker invloed hebben op de ontwikkelingen binnen het liefdesleven van de op het eerste gezicht gesettelde Cami. Bekijk de trailer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief