Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bad Standing: nieuwe misdaadserie met Gijs Naber en Elise Schaap aangekondigd

  •  
28-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10038 keer bekeken
  •  
BAD STANDING - credit Mark de Blok

© Mark de Blok / Prime Video

Het drama van de makers van Penoza en Het Gouden Uur volgt de leider van een beruchte motorbende die na een gevangenisstraf weer op vrije voeten komt.

Amazon Prime Video kondigde vandaag verschillende nieuwe Nederlandse producties aan, waaronder de nieuwe misdaadserie Bad Standing. Het drama is afkomstig van de makers van Penoza en Het Gouden Uur en de hoofdrollen worden gespeeld door Gijs Naber (Judas) en Elise Schaap (Ferry). Bad Standing volgt Suga, de leider van een beruchte motorbende die nadat hij wordt vrijgelaten uit de gevangenis moet dealen met complexe familierelaties, zijn criminele verplichtingen en andere verantwoordelijkheden. De regie is in handen van Diederik van Rooijen (Anoniem) en Michiel van Jaarsveld (Penoza). Verder kondigde Prime Video nog onder meer hun allereerste serie van showrunner Achmed Akkabi (Mocro Maffia) aan. Het gaat om het komische Nordin, dat draait om de zoon van een Nederlands-Marokkaanse familie met een succesvol bedrijf, die wordt gedwongen om levenslessen te leren in een ander milieu dan hij gewend is.

Wanneer de series bij Prime Video in première zullen gaan is nog niet bekend.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief