Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Anoniem: Diederik van Rooijen maakt tweede seizoen van misdaadserie

  •  
11-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3429 keer bekeken
  •  
Anoniem

© BNNVARA / NL Film

Jeroen Spitzenberger (Oogappels) en Anniek Pheifer (Vliegende Hollanders) keren terug in een vervolg op de door Diederik van Rooijen (Penoza) gemaakte crimeserie.

De Nederlandse misdaadserie Anoniem van Diederik van Rooijen (De Stamhouder) krijgt een tweede seizoen. Anoniem volgt (het gezin van) Jurre (Jeroen Spitzenberger) en Sarah (Anniek Pheifer), die elk op hun eigen manier de misdaad bestrijden: Sarah is officier van justitie en Jurre groeit via social media uit tot een anonieme held. ‘Anoniem is nog lang niet uitgestreden’, vertelt Van Rooijen in een verklaring. ‘Dankzij zoveel trouwe volgers komt er een tweede seizoen voor de succesvolle crimeserie. Ik ben supertrots op wat we gemaakt hebben en dat Nederland Anoniem zo omarmd heeft. Het gevecht tegen de misdaad is voor Jurre en zijn familie pas begonnen!’ Afgelopen week bedankte Van Rooijen op Instagram al iedereen die Anoniem heeft gekeken op televisie en heeft 'gebingewatched' via NPO Plus, waar de serie nog steeds te zien is.

Wanneer de opnamen van het tweede seizoen beginnen is nog niet bekend.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief