Over Mijn Lijk

Hoe is het nu met Roy?

09-03-2022

In deze update vertelt Roy hoe het met hem gaat: hoewel hij aan het eind van het programma in het ziekenhuis ligt, is hij daar inmiddels uit! Helaas is hij wel volledig uitbehandeld en besteed nu alle tijd aan zijn vrouw en zoon. 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

Ilse1111
Ilse111122 okt. 2022 - 5:31

Ik wil graag iets kwijt naar aanleiding van de aflevering (reünie) over Roy. Ik heb zelf in de afgelopen jaren ervaren hoe enorm veel helende kracht ons eigen lichaam heeft. Als we volgens medische prognoses te horen krijgen dat we uitbehandeld zijn, hoeft dit niet te betekenen dat het ook allemaal afgelopen is. Er zijn namelijk ook talloze medische wonderen te vinden waarop artsen geen antwoord hebben. Bij Roy viel het mij op dat hij bepaalde onuitgesproken gedachten heeft over wanneer hij denkt dat het voorbij is. Maar je bent zelf de baas over je gedachten en kunt deze dus ook zelf veranderen. Je hoeft je niet neer te leggen bij een prognose. Het gaat erom dat je leert om "eerst zien dan geloven" gaat omzetten in "eerst geloven dan zien". Aan Roy zou ik willen meegeven dat hij echt gaat geloven en voelen hoe het voelt om Scott op te zien groeien, een biertje met hem te gaan drinken, hem te zien trouwen. Voel het, zie het voor je, zet al je zintuigen in om die toekomstige gebeurtenissen daadwerkelijk te ervaren. En blijf je hierop focussen in plaats van op de prognose dat je uitbehandeld bent. Je zult niet het eerste medische wonder zijn dat artsen niet kunnen verklaren! Een boekje dat ik kan aanraden gaat over de helende kracht van ons lichaam en over een man die nog veel langer leeft dan de artsen hem hadden verteld: secrets of aboriginal healing (ISBN 978-1-59143-175-6). Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

Mieke 56
Mieke 564 apr. 2022 - 12:16

Heel veel respect voor de mensen met deze ziekte ik zit in het zelfde schuitje zijn er ook mensen waarmee ik kan praten daarover.

Angela de Veer
Angela de Veer13 mrt. 2022 - 20:03

Echt enorm veel respect voor jou en je gezin hoe je je verhaal met ons hebt gedeeld. Wish you luck and a lot off happiness ????????

ElsBiezenaar
ElsBiezenaar13 mrt. 2022 - 8:42

Lieve Roy, maak idd geweldige herinneringen. Geniet van je gezin, heel veel liefde en sterkte gewenst. Je bent een kanjer!

Margriet spijkerman
Margriet spijkerman12 mrt. 2022 - 14:23

Lieve Roy, wat heb je een prachtig gezin en ik hoop en ik gun je nog een ruime tijd bij je gezin te zijn.gr margriet

Avrilin
Avrilin10 mrt. 2022 - 17:19

Wat een enorm mooie man ben je. Vol respect naar je gekeken. Zo opgewekt. Ik neem echt m'n petje af. Heel veel sterkte Roy!

1 Reactie
Aldagonda
Aldagonda10 mrt. 2022 - 18:18

Heel veel sterkte Roy Heel veel respect voor jou en je gezin

Sylviaadonismarley
Sylviaadonismarley10 mrt. 2022 - 17:13

Wat een topkerel .. het gaat je goed ❤️