Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

Over Mijn Lijk

Iedere donderdag te zien om 21.25 uur bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Meer informatie

Kanker zet je hele wereld op zijn kop. Niet alleen voor de patiënt maar ook vrienden en familie. Dat kun je goed zien in ons programma maar er zijn ook allerlei plekken waar je terecht kunt met vragen of lotgenoten kunt treffen. Hieronder onze suggesties als je vragen hebt, hulp zoekt of gewoon even wilt praten.
Kanker.nl - Op kanker.nl kun je terecht voor betrouwbare informatie en ervaringen van anderen. Stel je vraag over kanker, ontmoet lotgenoten of schrijf je eigen blog.

MIND korrelatie - MIND korrelatie geeft online en telefonisch individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Psychologen en maatschappelijk werkers bieden anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. 

AYA zorgnetwerk - AYA focust zich op leeftijdsspecifieke AYA (Adolescents & Young Adults) zorg waarin zorgprofessionals samenwerken met AYA’s om de zorg in ziekenhuizen en de eerste lijn in te richten.