Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Meer informatie

Kanker zet je hele wereld op zijn kop. Niet alleen voor de patiënt maar ook vrienden en familie. Dat kun je goed zien in ons programma maar er zijn ook allerlei plekken waar je terecht kunt met vragen of lotgenoten kunt treffen. Hieronder onze suggesties als je vragen hebt, hulp zoekt of gewoon even wilt praten.

Kanker.nl/jong - Op kanker.nl/jong kun je terecht voor betrouwbare informatie en hulp. Stel (anoniem) een vraag aan een professional, kom in contact met mensen die hetzelfde meemaken als jij, of deel je eigen ervaring in een blog. Als naaste van iemand met kanker kun je hier ook terecht.

MIND korrelatie - MIND korrelatie geeft online en telefonisch individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Psychologen en maatschappelijk werkers bieden anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. 

AYA Zorgnetwerk -AYA-zorg is leeftijdsspecifieke zorg voor jongvolwassenen (18 - 39 jaar) met kanker. Voor al je medische- én andere vragen tijdens en na de ziekte. Bijvoorbeeld over studie, werk, wonen, kinderen en emoties. De ziekenhuizen die onderdeel uitmaken van het netwerk en AYA-zorg bieden zijn te vinden op de website.  

Als je te horen krijgt dat je waarschijnlijk niet meer beter wordt, roept dit veel vragen op. De vernieuwde website overpalliatievezorg.nl is dé plek voor betrouwbare informatie, persoonlijke verhalen, zorg en hulp dichtbij huis.