Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Meer informatie

Kanker zet je hele wereld op zijn kop. Niet alleen voor de patiënt maar ook vrienden en familie. Dat kun je goed zien in ons programma maar er zijn ook allerlei plekken waar je terecht kunt met vragen of lotgenoten kunt treffen. Hieronder onze suggesties als je vragen hebt, hulp zoekt of gewoon even wilt praten.

Kanker.nl - Op kanker.nl kun je terecht voor betrouwbare informatie en ervaringen van anderen. Stel je vraag over kanker, ontmoet lotgenoten of schrijf je eigen blog.

MIND korrelatie - MIND korrelatie geeft online en telefonisch individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Psychologen en maatschappelijk werkers bieden anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. 

AYA zorgnetwerk - AYA-zorg is leeftijdsspecifieke zorg voor jongvolwassenen (18 - 39 jaar) met kanker, voor al hun medische- én andere vragen tijdens en na de ziekte. Bijvoorbeeld over studie, werk, wonen, kinderen en verwerking. De ziekenhuizen die aangesloten zijn bij het netwerk en AYA-zorg bieden zijn te vinden op de website.

Als je te horen krijgt dat je waarschijnlijk niet meer beter wordt, roept dit veel vragen op. De vernieuwde website overpalliatievezorg.nl is dé plek voor betrouwbare informatie, persoonlijke verhalen, zorg en hulp dichtbij huis.