Over Mijn Lijk

Hoe is het nu met Irene?

09-03-2022

In deze video de laatste update van Irene nadat de opnames voor Over Mijn Lijk erop zaten. Ze is verhuisd! 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

EriQ
EriQ17 dec. 2022 - 0:49

Hi Irene, zojuist het nieuws vernomen. Daar mijn inzicht in deze er niet toe doet, alleen het jouwe is wat telt, kan ik ook niet beoordelen of het droevig is of juist niet. Goede reis en het ga je goed mooie meid. SYOTOS.

RobinVII
RobinVII2 apr. 2022 - 21:01

Dank je Irene dat je een groot stuk van jouw meest intieme deel van je leven met de wereld deelde. De enige zekerheid, het meest gevreesde en wellicht het minst besprokene; de dood. Fijn dat er meer openheid komt. Voor diegene die dit fijn vinden om te weten. De dood bestaat niet. Het is “slechts” ons lichaam dat sterft. Dood is een transitie naar daar waar we vandaan komen. Ik heb geen bewijs, maar ik weet het zeker.

KELLYS
KELLYS11 mrt. 2022 - 10:23

Lieve Irene, ik ben zo ontzettend blij voor je dat de behandeling goed aanslaat. Zelf loop ik ook bij het AVL, zojuist ook een goede scanuitslag ontvangen. Je bent een toppertje, en ik kon soms zelf niet omschrijven wat ik voel, maar dankzij jou en dit programma kan ik dat beter. Heel veel succes en sterkte en op naar meer positieve uitslagen!

Avrilin
Avrilin10 mrt. 2022 - 17:20

Wat ben je een mooi mens! Vol bewondering gekeken. Zo knap hoe jij je zelf laat zien. Sterkte!

Hanneke Schiebroek Spann
Hanneke Schiebroek Spann10 mrt. 2022 - 13:11

Wat vind ik jou een dapper mens, zo opgetogen, samen met jou moeder vechten jullie tegen een afschuwelijke ziekte. Sterkte en hopelijk komen al jou dromen uit, en bedankt dat jullie aan zo,n programma als over mijn lijk juist hebt meegewerkt. Dat brengt mij weer dat ik met beiden benen in deze wereld staat, veel liefs voor jullie.

Hanneke Schiebroek Spann
Hanneke Schiebroek Spann10 mrt. 2022 - 13:05

Heel veel liefde en warmte wens ik jou en je moeder toe, ik vind jullie zulke kanjers. Sterkte met jullie ziekte en hopelijk komen al je wensen uit.

Schu
Schu10 mrt. 2022 - 10:41

Wat leuk om te zien, en wat een fijne plek inderdaad. Je leven was absoluut heel interessant om te volgen, en respect voor hoe eerlijk en open je met alles omgaat. Ik duim dat je nog heel lang kunt genieten van je nieuwe plek, lekker kunt afstuderen en natuurlijk ook nog die droombaan gaat krijgen.

Bianca139
Bianca1399 mrt. 2022 - 23:15

Lieve Irene, dankjewel dat we jou een tijd mochten volgen. Fijn om te horen dat het goed met je gaat! En wat woon je mooi daar! Ik wens jou heel veel woonplezier, heel veel succes met je studie en ik hoop dat je nog heel lang mag genieten van dit leven. Heel veel liefs, Bianca

RosaR
RosaR9 mrt. 2022 - 22:01

Heel veel plezier en mooie momenten in jouw nieuwe (t)huisje!