Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Over Mijn Lijk S9 - Aflevering 5

02-02-2022

Feest bij Roy (30) en Annick, na de twintig-wekenecho gaan ze langs familie voor een gender reveal party. Francis (32) laat foto's van zichzelf maken voor op haar rouwkaart. Ondanks dat de tumor nu stabiel is, vliegt het haar soms aan dat ze zó jong en zó ziek is. Jip (26) doet er alles aan om zo gezond mogelijk te leven. Ze heeft haar eigen eetgewoonte ontwikkeld waarvan ze hoopt dat het de epileptische aanvallen onderdrukt en de tumorgroei afremt. Tim gaat langs bij Patrick (32). Hij voelt zich met de dag slechter en hij maakt daarom een herinneringskist met spullen voor zijn zoontje Norwin.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties

Machtilde
Machtilde3 feb. 2022 - 18:20

Wens alle Jonge mensen vreselijk met deze rot ziekte, Wat een groot respect voor allemaal baby op komst, en foto's laten maken voor de uitvaart.heftig. sterkte allemaal.

mirandainaustralie
mirandainaustralie3 feb. 2022 - 6:33

Ik kijk met bewondering naar het programma. Onze dochter van 15 jaar heeft hersenkanker met uitzaaiingen op de ruggengraat. Het programma geeft ons ideeën en positiviteit om door te gaan. Elke dag is er 1 extra. En ja fuck kanker. We worden wel goed bijgestaan door het ziekenhuis hier in Australia. Officieel zou Fleur hier niet meer mogen zijn. Ga alsjeblieft door met dit programma ondanks dat het tranen trekkend is. Groet uit Perth Australië