Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S8 - Aflevering 2

16-01-2020

Alex (31) heeft samen met zijn vrouw Linda een afspraak bij een uitvaartondernemer. Hij twijfelt tussen begraven of cremeren. Voor Jeroen (29) is één ding heel zeker: ondanks het feit dat hij een tumor in zijn hoofd heeft, wil hij keihard genieten van het leven. Volgens Jeroen lukt hem dat vooral door de steun van zijn grote liefde Esmee. Lotte (31) laat aan Tim de schatkist zien die ze aan het maken is voor haar dochters. Omdat zij nog erg jong zijn, wil Lotte hen een kist nalaten met bijzondere herinneringen voor als ze er niet meer is. Mirjam (30) viert samen met haar man Ruben, familie en vrienden haar - waarschijnlijk - laatste verjaardag. Ze heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en nu de kanker ook in haar longen zit, is het voor de ooit zo energieke Mirjam moeilijk accepteren dat haar gezondheid hard achteruit gaat...

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.