Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

Was te zien opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Zon, gin-tonics en veel liefde!

10 aug 2015
  •  
leestijd 1 minuten
10463046_130352717305515_6767763636985668244_n
Een heerlijk verrassingsweekend zo dichtbij, maar oh zo mooi (Breda) georganiseerd door mijn persoonlijke Held, die ik sinds 1 jaar en nog een beetje mijn man mag noemen! En nog steeds verliefd.
Het weekend geeft mij weer goeie energie, na enkele zware dagen te hebben gehad. Als je je zo leeg hebt gevoeld, zo intens futloos en moe, dat zoiets simpels als douchen nog een te zware opgave is, dan waardeer je zo'n dagen samen met je geliefde nog meer: genieten samen in de zon, smile, lekker eten & GT's, de goeie gesprekken over onder andere onze (lees: onze!) toekomst, een traantje en een brede grijns in de bios bij de film: 'The Farewell Party': drama en zwarte humor ineen over euthanasie. Knap!

En wat ontbreekt dan aan een volmaakt weekend? Muziek natuurlijk. Tiny Legs Tim, een Belgisch pareltje als het gaat om akoestische blues, waar de laatste verrassing van de vele zich aansloot: mijn lieve vriendin Martine. Er was werkelijk aan alles gedacht. En ik ben zo dankbaar dat ik vorig jaar JA heb gezegd!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar