Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Zaterdagavond

31-12-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2015-12-31 om 11.58.42
Nou daar zit ik dan na een verjaardag gehad te hebben, Lia even op visite geweest, een maaltje voor mezelf gekookt op zaterdagavond thuis en de tranen stromen over mijn wangen.
Dit gebeurd de afgelopen dagen wel vaker en op de onvoorspelbaarste momenten. Wilde net de telefoon pakken om iemand te bellen maar uiteindelijk niet gedaan. Nu zit ik hier met een lekker muziekje op de achtergrond het een beetje van me af te schrijven. Hoor de laatste tijd veel van mensen dat dit de zwaarste periode is zo met de kerst. Nou daar kan ik ze best gelijk in geven. Fuck zeg dat gezellig samen zijn. Ja, ik vind het allemaal stom en word er zelfs een beetje geirriteerd van. Het werken in Park gaat goed en ben nog steeds erg blij met de beslissing om te gaan werken. Met Kyra en Annouk achter de bar gaat het helemaal goed komen. Al onze vrienden komen ook en om 24.00 gaat mijn make-up, die door Lia word aangebracht, het zeker niet houden!
Heb de eerste afleveringen van oml gezien. Bij de eerste beelden zaten we met z'n drieen te snotteren. Wat fijn om P weer te horen en te zien maar wat verschrikkelijk allemaal. Is erg mooi geworden en fijn om zo veel beeldmateriaal te hebben van P. Het laatste interview van oml met mij zit er gelukkig op want wat moest ik antwoorden op de direkte vragen van Patrick? Ik weet vaak zelf niet hoe het met me gaat. Mijn gevoel verschilt van minuut tot minuut. Het staat erop en kan niet meer veranderd worden zoals alles van oml.
Misschien tot snel en zo niet dan wens ik iedereen een goeie dag morgen en ook de aankomende tijd.
Dikke zoen Q
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.