Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Een bijzondere periode

02-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
Allereerst een primeur voor iedereen die tot laat op blijft: vanavond zit ik bij PAUW aan tafel (NPO1 23:00) ter afsluiting van Over Mijn Lijk! Hier zal ik vertellen over de afgelopen tijd en over hoe ik de opnames van het programma heb ervaren.
Morgen alweer de laatste aflevering van dit seizoen van Over Mijn Lijk. Het is een bijzondere periode geweest dit laatste anderhalf jaar. In deze laatste aflevering ga ik onder andere naar de begraafplaats waar mijn moeder ligt, een moedige prachtige inspirerende vrouw die keihard heeft gevochten om zo lang mogelijk bij ons te blijven. En die tot het einde toe heeft genoten van het leven, precies hoe ik het ook wil doen!

Vorige week ben ik wederom naar Duitsland geweest voor een nieuwe show onder de scan. Bij elk bezoek neemt de spanning toe of de wonderpil nog steeds zijn werk doet.. En vanochtend kreeg ik het verlossende nieuws dat de pil nog steeds de baas is in mijn lichaam!

Hoe lang het nog goed gaat en wanneer er een kantelpunt komt weet ik niet. Wel weet ik dat ik tot die tijd elke dag probeer te genieten van al het goede om mij heen. Het seizoen en mijn tijd bij Over Mijn Lijk loopt af maar het leven gaat gewoon door. Je kunt mijn ontwikkelingen blijven volgen op mijn blog! Ik zal blijven knokken met mijn team om op zoek te gaan naar nieuwe behandelingen en medicijnen. The fight goes on!

Ik wil de deelnemers, crew en redactie van Over Mijn Lijk bedanken voor deze ervaring. Speciaal voor iedereen, hieronder het einde van de Nieuw-Zeeland film, wat een soort van samenvatting is van onze hele reis in 8 minuten! Van begin tot einde one big adventure. Geniet mee van onze reis en laat je vooral inspireren zoals wij ook zijn geïnspireerd! Voor nu: tot vanavond, tot morgen of tot snel!!!

Eddie

Morgen: Over mijn Lijk 22:20

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar