Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Update vanuit Keulen!

25-02-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Op het moment van dit bericht zit ik in Keulen voor een check-up en voor een (alweer mijn 6e in Duitsland) CT-scan! Het blijft altijd enorm spannend om te zien of de pil nog zijn werk doet.. De laatste weken krijg ik veel vragen over deze ‘wonderpil’.
Ter verduidelijking: deze pil is specifiek voor mijn type kanker en mijn type mutatie, één die zeer zeldzaam is.
Vanavond alweer de voorlaatste aflevering van Over Mijn Lijk.In deze aflevering gaan we terug naar naar juni 2015; 14 juni om precies te zijn, een dag voor mijn verjaardag. We vieren deze bijzondere dag met de vertoning van de film over de prachtige reis die ik samen met mijn broers heb gemaakt door Nieuw-Zeeland. Mijn broertje Milo heeft alle beelden in elkaar gezet om er een waar reisdocument van te maken. Onze eigen ‘Fellowship’! Uiteindelijk hebben rond de 700 vrienden/familie/kennissen deze film in de bioscoop gezien.
Nu nog de laatste onderzoeken hier in Keulen en dan snel terug. Hopelijk kan ik vanavond met een gerust gevoel terugkijken op een mooie bijzondere verjaardag van alweer bijna een jaar geleden..
Vanavond 22:20, Over mijn lijk
Eddie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar