Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Update vanuit Houston

18-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Blog-7-1024x572
De eerste week zit erop, we hebben al 63.000 euro moeten uitgeven.
Vanaf woensdag draagt Jermaine dag en nacht een buiktasje met een infuus met medicijn. Vanaf volgende week komen daar ook tabletten bij. Hij zal 9 maanden lang moeten douchen, sporten en slapen met continu een infuus aangesloten op de Port-a-cath. Om de vier uur krijgt hij automatisch een injectie met medicijn. Alles om beter te worden. 
Over een maand weten we of de behandeling aanslaat. Dan heeft Jermaine een MRI en blijkt of de tumoren op de medicijnen reageren. Zo niet, wordt de behandeling niet voortgezet en moeten we dat accepteren. Zo wel, dan wordt de behandeling voor 8 maanden voortgezet om alle actieve kankercellen te bestrijden.
Het is vreemd om helemaal aan de andere kant van de wereld te zijn met dit doel. Wij leven al zolang met het gevoel slecht nieuws te krijgen dat het moeilijk voor te stellen is dat er licht aan het einde van de tunnel is. Wij hopen heel erg dat jullie ons al deze tijd blijven steunen, want het is hard nodig en de behandeling gaat uiteindelijk veel geld kosten.
- Lisette

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar