Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Update vanuit Houston

18-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Blog-7-1024x572
De eerste week zit erop, we hebben al 63.000 euro moeten uitgeven.
Vanaf woensdag draagt Jermaine dag en nacht een buiktasje met een infuus met medicijn. Vanaf volgende week komen daar ook tabletten bij. Hij zal 9 maanden lang moeten douchen, sporten en slapen met continu een infuus aangesloten op de Port-a-cath. Om de vier uur krijgt hij automatisch een injectie met medicijn. Alles om beter te worden. 
Over een maand weten we of de behandeling aanslaat. Dan heeft Jermaine een MRI en blijkt of de tumoren op de medicijnen reageren. Zo niet, wordt de behandeling niet voortgezet en moeten we dat accepteren. Zo wel, dan wordt de behandeling voor 8 maanden voortgezet om alle actieve kankercellen te bestrijden.
Het is vreemd om helemaal aan de andere kant van de wereld te zijn met dit doel. Wij leven al zolang met het gevoel slecht nieuws te krijgen dat het moeilijk voor te stellen is dat er licht aan het einde van de tunnel is. Wij hopen heel erg dat jullie ons al deze tijd blijven steunen, want het is hard nodig en de behandeling gaat uiteindelijk veel geld kosten.
- Lisette
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.