Over Mijn Lijk

Update 19-10-2011

19-10-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
OK weer even een update. For those in the back: ik heb net de eerste van hopelijk weer zes chemokuren gehad.
We zijn sinds een dik uur thuis, Evi ligt net op bed en ik heb me met de laptop op bed geposteerd. De chocomel op kamertemperatuur was geen succes (au) maar de boullion en de soepstengels gaan er goed in. Erg misselijk ben ik eigenlijk niet, en heel veel last van de kou heb ik ook niet (maar goed, ik lig dan ook half onder de dekens).
Waar ik wel last van heb: ik voel me alsof ik in een barfight geweest ben: m'n schouders, nek en armen doen enorm zeer, een combi van gewrichts- en spierpijn, zo lijkt het. Waar het door komt: geen idee, ik heb deze bijwerking nog niet eerder gehad. het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat ik de laatste anderhalve dag zo gespannen heb rondgelopen dat ik m'n hele bovenlijf in een kramp heb gegooid. Hmm, maar eens even afwachten hoe zich dit ontwikkelt...
Verder wil ik iedereen bedanken voor de fijne reacties op mijn posting van eerder vandaag. Het was erg fijn jullie steunbetuigingen te lezen. En wat nog fijner is: dankzij Aveyanda Skye en Judith de Brabander zijn ook al de eerste nieuwe fotografische meesterwerkjes op m'n profiel beland. Bedankt, dames! Dat er nog maar velen mogen volgen. Voo diegenen die geen idee hebben waar dit over gaat: lees de notitie "No Boobs No Glory" op mijn profiel. En ja, er zijn plannen voor een boek, hè Bonnie Wijnen? Maar dat staat nog in de kinderschoenen. Hierover later meer.
Naast de laptop ligt de doos met chemotabletten. Ik moet ze zo gaan innemen, maar ik heb absosuperdeluxegeenzin. Yech... Roze rotdingen. Zes stuks per keer. vier grote van 500 mg en twee kleintjes van 150 mg. En dat tweemaal daags. En dat veertien dagen.
Vandaag is Daniëlle's moeder aan d'r schouder geopereerd (kwam helaas zo samen) dus morgen of vrijdag willen we eigenlijk wel naar 't zuiden om op ziekenbezoek te gaan. Daarnaast staat voor vrijdag 7zuma7 en Candybar Planet op het programma in De Effenaar, dat wil ik absoluut niet missen. Voor zaterdag had ik Saviours gepland staan in Merleyn, maar ik denk dat ik daar maar een streep door zet. Misschiien zondag wel naar Tilburg Trappers - Geleen Smoke Eaters hier in Tilburg, eens kijken hoe ik me dan voel, Stappegoor is één van de warmere ijshallen in Nederland. Als ik dan al minder last heb van de kou zou 't misschien wel moeten kunnen...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar