Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Up in the air

03-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10568947_1546665798922053_5213446452148707392_n
Het is nu 6 weken geleden dat ik de laatste chemo heb gehad. Mijn lichaam is in deze tijd langzaam ontgift en dankzij het vele sporten onder begeleiding van mn geweldige fysio’s voel ik mij steeds beter. Beter én sterker om te beginnen aan de reis van mn leven.
Een reis die ik al van jongs af aan wilde maken, namelijk naar Nieuw-Zeeland, waar ik mijn familie zal bezoeken. Deze wens gaat letterlijk nu in vervulling! Op het moment dat dit bericht het ‘web’ (net) bereikt vlieg ik samen met mn broertje hoog in de lucht en zwaai jullie toe. Ik laat mijn zieke lichaam, een berg medicijnen en het onzekere verloop van mijn strijd even achter en doe alsof ik een jonge gezonde man ben die in top conditie de reis van zijn leven gaat maken.

We vliegen via China naar Sydney om wat zonuren te scoren en skippy-cultuur op te snuiven om vervolgens naar Auckland te vliegen: where the journey begins. Dit alles was niet mogelijk geweest dankzij de steun van een grote groep lieve vrienden, familie en kennissen die hier aan hebben bijgedragen. Vandaag eindig ik met een quote in de taal van de Maori's van mijn neef Marcus uit Nieuw-Zeeland: Mauri tu mauri ora!! (An active soul is a healthy soul)

See u later alligators!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar