Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

SURPRISE !!

27-08-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Blog_Chelsea_27092014_surprise
Al maanden ben ik achterdochtig over zondag 24 augustus. Deze datum moest ik voor een verrassing vrij houden. Mijn witte gympen moest ik dan ook mee. Na weken zeuren dat ik er niet van hou te horen dat er een verrassing komt, verteld mijn moeder gewoon uiteten te willen met het gezin voor haar 12jarig huwelijk en dan allemaal in het wit.
Ik geloofde er geen snars van, want mijn moeder bleef geheimzinnige afspraakjes en vrije dagen hebben. En als ik vroeg waar ze dan zo druk mee was: " oh je weet wel, huishouden enzo..."
Toen we uiteindelijk in het restaurant kwamen, was ik klaar met mijn verdenkingen. Daarbij kon ik ook niet bedenken wat er als verrassing gepland had moeten worden. 
Maar ineens na het eten, verscheen er een witte limousine! En mijn moeder zegt nog doodleuk: "Ik ben 12 jaar getrouwd en je vader regeld het niet!"
En ineens komt ze voor mij zitten en doet mij een blinddoek om. "Ik wist het!" Maar wat staat er dan op mij te wachten? Een paar trappen, geblinddoekt, op en af. Ik wist echt niet wat het kon zijn.
SUPRISE!!!
Een heeeeeeeele groep aan vrienden, oud collega's en familie voor mijn neus in een super mooie zaal. Ik was ontroerd en overdonderd. Wat veel mensen!
Ik heb heel hard mijn best gedaan, iedereen op z'n minst te groeten en echt sorry als het toch niet gelukt is. Maar ik ben echt iedereen enorm dankbaar voor hun aanwezigheid en liefde. Nog nooit heb ik mij zo geliefd gevoeld, als op zondag 24 augustus.
Ik heb van een hele hoop mensen brieven en foto's gekregen, deze heb ik nog niet mogen lezen. Ze worden namelijk eerst gebundeld. Ik kijk er enorm naar uit!
Verder heb een heel tof cadeau gekregen, een 5jaren dagboek. Elke dag moet ik een vraag beantwoorden en na een jaar kom je terug bij de zelfde vraag. Deze vragen ga ik ook in mijn blog delen, beginnende met die van maandag en gisteren:
25-8-2014 Wat heb je vandaag gegeten met je ontbijt?
Broodje kipfilet
26-8-2014 Wat zijn de drie chicste woorden die je vandaag hebt gebruikt?
Chic
Lingerie
Limousine
Bedankt voor alle liefde en steun!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar