Over Mijn Lijk

Pijn

05-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
227 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Vandaag een stukje over mijn pijn... De hele dag en nacht door heb ik pijn, aan mijn rechtervoet. Die voet is nu deels verlamd en niemand weet hoe dat kan.
Doordat die nog niet helemaal verlamd is, krijg ik enorm veel pijnscheuten. Voor die pijn helpt zelfs de hoogste medicatie niet, ik heb alles al geprobeerd, de hoogste morfine die er is, maar niks helpt.
Nu krijg ik volgende week medisch wiet olie, veel mensen hebben mij al vaker gezegd dat dat ook de tumoren verkleind. Zelf hebben we het er met de artsen overlegd en die zeiden dat het qua tumoren niks helpt, maar je weet maar nooit, misschien werkt het toch dan tegelijkertijd ook daarvoor.
Nu dit elke dag en nacht zo doorgaat, word het steeds moeilijker voor mij. Vaak weet ik niet hoe ik met die pijn om moet gaan, het is een heel apart gevoel. Ik hoop dat dit mag helpen en anders komt er een blokkade in mijn been.
Als de pijn weg is dan hoop ik dat alles wat makkelijker word. Vaak zit ik in de rolstoel en dat voelt ook heel naar, mensen kijken je toch aan en ik krijg vaak vragen van mensen die me niet kennen, wat is er aan de hand? Soms wel lastig, heb niet zin om altijd mijn verhaal te vertellen.
Ik hoop heel erg dat ik gewoon normaal kan lopen zonder pijn en dat ik weer kan fietsen, gewoon een klein stukje van het normale leven terug krijgen, zou geweldig zijn! Niet dat dit het ergste is van alles, maar kleine dingen die ik vroeger nooit door had dat het eigenlijk best bijzonder is, is voor mij nu een droom!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar