Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Overweldigend!

23-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
276 keer bekeken
  •  
Overweldigend-1024x572
Wat er de afgelopen dagen is gebeurd is ongelofelijk. Bedankt!
Vorige week woensdag stonden we nog bij de bank om te tekenen voor onze zakelijke rekening voor de stichting. De ABN AMRO gaf ons de eerste donatie mee, namelijk € 250,-. Wij stonden daarna met tranen in onze ogen buiten.
Nu zijn we 5 dagen verder en is de reis naar Houston en het plannen van de afspraak bij de Dr. Burzynski kliniek al een stuk dichterbij. Wie had dat kunnen denken? Dit is voor ons bijna niet te geloven en hebben wij allemaal aan jullie te danken. Daar zijn wij heel bewust van en ook heel dankbaar voor. Wij hebben zoveel lieve berichten en reacties gekregen.
Het korte interview bij Omroep Tilburg was voor Jermaine heel zwaar, omdat het de eerste keer was dat hij op camera vertelde wat er speelde. Voorheen praatte hij nooit met iemand over zijn ziekte. Positief blijven en goed voor jezelf zorgen blijft voor ons het allerbelangrijkste. Jermaine sport nog steeds elke dag en dat zorgt er ook voor dat zijn conditie niet snel achteruit gaat. Aan de buitenkant zie je op dit moment vrij weinig aan hem, behalve dan de littekens op zijn schedel.
Volgende week hebben wij een MRI in het ziekenhuis, zodat ze kunnen bekijken wat er in zijn hoofd gebeurt. Daar zien wij heel erg tegenop. Ons doel is om voor die tijd een afspraak bij Dr. Burzynski bevestigd te hebben, zodat wij een plan B hebben en door kunnen gaan.
Het slechtste nieuws zou zijn dat alle plekken in zijn hoofd zijn gegroeid. Het beste nieuws is dat de groei van de plekken is geremd of zelfs teruggedrongen. Voor alsnog is het beste scenario slecht nieuws. De 8 plekken zullen niet verdwijnen en het ziekenhuis kan Jermaine niet meer behandelen.
- Lisette

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar