Over Mijn Lijk

Onze allerliefste dochter

10-05-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
136 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Lieve allerliefste gerrianne vandaag is het 17 jaar geleden dat jij werd geboren na drie jongens een meisje.
Hoe bijzonder en allemaal gezond wat een rijkdom en wat voelden wij ons gezegend. Alles verliep zo voorspoedig we waren zo enorm gelukkig samen,dit was waar wij in onze verkerings tijd al van droomden. Trouwen en kinderen krijgen dat was onze grootste wens en die werd vervuld.
Jij groeide op in een echt jongens gezin druk,wild stoer maar vanaf het begin was je een echt meisje,meisje. Je speelden uren met poppen en barbies en had een rijke fantasie, je kon tegen een stootje en kon je zelf goed redden tegen over anderen.
Ook je broers waren stapel op je hun zusje dat was wat,ik weet nog dat de mensen zeiden. Ach dat arme kind ze heeft er drie vaders bij, maar nee zij kregen er twee moeders bij. Een pittige dame die niet over zich heen liet walsen gevormd door jouw positie in ons gezin.
Het waren de gelukkigste jaren van ons leven jullie waren jong en onbezorgd en alles ging voorspoedig... Tot die onvergetelijk dag 14 december 2014 die dag dat ons leven voorgoed veranderde waar wij kregen te horen dat jij een zeer ernstige vorm van kanker had.
Nooit maar dan ook nooit is het daarna weer geweest zoals daar voor. Zoveel mee gemaakt jij moest zoveel doorstaan en zoveel geleden en lieve schat wij leden met jou mee je broers papa en ik. Alles heb jij altijd gedaan elke behandeling hoe pijnlijk ook om weer beter te worden.
Nooit klagen maar altijd dragen tegenslag na tegenslag want die kwamen er veel. Nooit gaf jij de moed op en altijd stelde jij je positief op. Ging je haar eraf nou dan was er wel een mooie pruik en later je wenkbrauwen en je nagels overal bedacht jij wel wat op.
Veel heel veel heb jij ons geleerd enorme levens lessen om van de kleine dingen te genieten. En niet in de ellende te blijven hangen maar altijd weer zoeken naar iets positiefs, trots ongelooflijk trots zijn wij op jou. En dankbaar zo enorm dankbaar dat wij jouw papa en mama mogen zijn.
Lieve allerliefste dochter wij houden zo enorm veel van je en dat mag en moet de hele wereld weten dat wij ziels veel van je houden. Want weet je nog .. Geloof Hoop en Liefde.. deze drie die zo belangrijk zijn geworden in jouw en ons leven.
Geloof in God, Hoop op het nieuwe leven, en de Liefde deze drie ...maar de grootste daarvan is de Liefde alles verdraagt ze ,alles hoopt ze, alles gelooft ze, alles volhardt ze. De Liefde tussen ons zal nooit maar dan ook nooit vergaan die is voor eeuwig en altijd.
Papa & Mama

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar