Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

On our way!

07-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Blog-05-01-1024x572
Het is zo hard gegaan met de donaties dat wij naar de kliniek in Houston kunnen gaan.
Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen zich keihard hebben ingezet in zeer korte tijd. Afgelopen weekend werd er door Willem II aandacht besteed aan Jermaine en ook in 013 werd het leven gevierd. Hoe het ook uitpakt, dit gevoel van saamhorigheid kan niemand ons meer afpakken. Het is het beste gevoel in de wereld. Jermaine kan starten met de behandeling en voor de eerste paar maanden de medicijnen inkopen. Wie had dat gedacht? Van een uitzichtloze situatie, naar een kans op genezing.
Morgen gaan we naar een ziekenhuis in België om een Port-a-cath (PAC) te laten plaatsen. Dit is een titanium ‘huisje’ wat onder de huid aan een ader wordt gekoppeld waardoor het toedienen van medicatie makkelijker gaat.
Vrijdag vertrekken wij voor 2 weken naar Houston en gaat het echt beginnen. Dan komen de zenuwen ook echt om de hoek kijken. Eerst waren we bezig met regelen, voorbereiden en denk je niet na over de behandeling zelf of hoe dit zal aflopen. Nu het dichterbij komt, denk je daar wel over na.
Wij hopen met heel ons hart dat de behandeling aanslaat en wij volgend jaar zelf een feest kunnen geven in 013 voor iedereen die ons gesteund en geholpen heeft.
- Lisette
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.