Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Zo leef ik nu al een tijdje!

11-08-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
En zo leef ik al een tijdje door sinds mijn diagnose van 25 april 2014. Ik heb ondertussen al een hoop gedaan en het lijkt me leuk om dat met jullie te delen!
Konings weekend!
Op de avond van mijn diagnose, heeft de vriend van mijn beste vriendinnetje champagne gekocht, toen ik bij hen weekend zou blijven logeren. " ik heb champagne gekocht voor vanavond, hopelijk vind je dat niet raar?" Natuurlijk vond ik dat niet raar! Dus die avond proostten wij op mijn leven. Verder hebben we met z'n alle heerlijk gedanst op 1 van mijn favoriete artiesten en hebben wij mijn lievelings film gekeken, 'love and other drugs'. De volgende dag hebben we met ze alle heerlijk gefeest, oftewel wij hebben er een weekend van gemaakt die mijn vrienden en ik nooit zullen vergeten.
Volle agenda
Vervolgens liep mijn agenda behoorlijk vol. Van Leeuwarden naar Tilburg, van  Tilburg naar Den Haag, van Den Haag, naar Amsterdam,  dan weer naar Utrecht of Amersfoort. Ik kwam overval, zodat ik kom genieten van mijn vrienden!
Na een paar weken zo doorgaan, besefte ik mij toch wel dat ik een stapje terug moest gaan nemen en laste een vaste rustdag in.
Reizen
Mijn eerste trip dit jaar, was naar Londen. Samen met een vriendin, gingen wij 4 dagen londen verkennen. Het stond namelijk bij ons beide op de bucketlist. We hebben er super veel gezien en van alles gedaan! Samen gelachen, irriteren, stiltes gedeeld, verhalen gedeeld. Alles kon.
De tweede trip ging naar Portugal. Voor 2 weken met het gezin op vakantie. Daar zijn we veel naar dorpjes gereden, hebben we terrasje gepakt, zijn we lekker een minder lekker uit eten geweest. En zijn we naar een zandsculpturen tentoonstelling geweest.
De derde trip ging naar Kopenhagen, samen met mijn moeder en een vriendin van haar, die ik altijd mijn tweede moeder noem. Ook hier hebben wij veel gezien,  doordat we met een speciale tourbus 3 dagen overal konden komen.
Festivals en feesten
Ook geniet ik nog gewoon van nog van uitgaan, festivals en feesten. Zo ben ik naar mijn eerste hardcore feest gegaan, heb ik een weekend festival meegemaakt in Leeuwarden, ben ik naar de roze maandag geweest in Tilburg en heb ik een feestje mogen bouwen op Dutch Valley.
Wil ik leven met morgen? Nee, doe mij vandaag maar! Vandaag heb ik lekker mijn dagje op de bank, ga ik mijn series kijken en misschien nog wel een film of 2. Vind ik dat geen tijd verspilling? Nee, wat daar geniet ik net zo goed van!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.