Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

No Boobs No Glory - Part II: Met je snufferd tussen de Alpen

08-11-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
Tijd voor weer een update. Zoals de oplettende lezer in mijn laatste twee notities, van maandag 10 en woensdag 19 oktober, heeft kunnen lezen, zit ik in m'n eerste kuur. Hij zit er bijna op: Overmorgen (woensdag) mag ik weer naar het Radboud in Nijmegen voor kuur nummer twee.
Momenteel gaat 't goed. De eerste paar dagen na die middag aan 't infuus voelde ik me wel weer erg brak. Ik was vooral echt heel erg vermoeid. Verder ook weer de gebruikelijke problemen met koude dranken en eten. Maar dat was na een paar dagen al weer weg, zelfs sneller dan voorheen. Zoals jullie hebt kunnen zien heb ik ook weer een aantal fraaie bijdrages mogen ontvangen voor mijn (de)colle(c)t(i)é , dus ik denk dat 't daardoor komt dat ik na een week me eigenlijk alweer normaal voelde ;-) (ik zet wel een knipoog, maar ik ben er inmiddels echt van overtuigd dat 't daardoor komt)
Nu voel ik me nog steeds zo. Ik moet woensdag echter weer naar Nijmegen, voor het begin van kuur nummer twee, dus de rest van de week lig ik er waarschijnlijk weer erg gammel bij. Vandaar de titel van dit bericht. Op 3 mei van dit jaar schreef ik de notitie ‘No Boobs No Glory’ en de reacties waren overweldigend. Niet alleen in het bijzonder fijne fotomateriaal wat jullie allemaal zo genereus naar me gestuurd hebben, maar ook voor wat het de stichting No Guts No Glory heeft opgeleverd.
Daarom wil ik bij deze een nieuwe oproep plaatsen. Niet alleen voor foto’s (grinnik), maar ook voor donaties. Kim de Ruijter wordt morgen (dinsdag) 18 jaar en gaat komende zomer, net als afgelopen zomer, de Alpe d’Huez beklimmen in het kader van Alpe d’Huzes. Ze gaat een kaarsje voor me neerzetten in bocht zeven van deze Alpenreus.Ik vind dit natuurlijk ontzettend gaaf, dat ze dat wil doen. Daarom mijn oproep aan jullie om haar te steunen. Ik heb 775 vrienden hier. Al stort je maar één euro, als iedereen dat doet zijn we al een heel eind op weg om haar doel te verwezenlijken.
Check deze link: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/kimruijter/kim-de-ruijter . Dus pak je camera, een spiegel, je bankpas en internetbankieren (kan via iDeal), en steun haar! OK, en mij.
Ik heb vandaag trouwens gastcolleges gegeven in het kader van 'omgaan met verliesverwerking' aan mensen die werkzaam zijn in de zorg (verpleegkundigen in ziekenhuizen en verzorgers in verpleeg/bejaardenhuizen). Was erg leuk, interessant en hopelijk voor hun ook erg leerzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.