Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

No Boobs No Glory benefiet!

30-01-2013
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Fallback image for card
Het is inmiddels alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen via een blog. Ik heb me intussen wel geamuseerd met Facebookposts en slap geouwehoer op Twitter. Maar er is in de tijd tussen ‘het bloedbad’ en nu wel het een en ander gebeurd, zowel heel positief als erg negatief.
Daar ga ik nog wel een keer over schrijven, maar ik wil jullie eerst graag allemaal laten weten dat er op Zondag 17 Februari aanstaande een No Boobs No Glory benefiet wordt georganiseerd door de Stichting No Guts No Glory.

Ik voel me enorm vereerd dat er mensen zijn die zich vrijwillig inzetten, deels voor mij, deels voor Stichting No Guts No Glory en de Keep a Breast Foundation (die zullen er ook bij zijn).

OK, wie komt er? Green Lizard! The Kik! Bloomfield! Aveyanda Skye! Landmark 105! DJ’s Boy Flamboyant en Henk Kanning. En meer! En ja, ook mijn eigen bandje The Liszt zal optreden! En bij The Liszt weet je nooit of het de laatste keer is…

De naam van dit evenement is No Boobs No Glory. Zoals de geregelde volgers van mijn blog weten kreeg ik afgelopen jaar tijdens chemokuren decolleté-foto's van dames toegestuurd voor de nodige positieve energie. Inmiddels, na meer dan 150 foto's onder het mom No Boobs No Glory, is dit meer dan een uit de hand gelopen grap. NGNG leek het daarom een goed idee een mooi feest te geven met mij rond dit thema om geld in te zamelen en daarnaast aandacht te vragen voor het belang van vroegtijdig ontdekken van kanker.

NGNG is een stichting die geld inzamelt voor kankerpatiënten die te horen hebben gekregen dat ze uitbehandeld zijn in Nederland, maar nog wel behandelmogelijkheden hebben in buitenlandse ziekenhuizen en klinieken die (nog) niet vergoed worden door Nederlandse zorgverzekeraars. NGNG probeert op verschillende manieren geld in te zamelen om deze behandelingen te kunnen betalen, vaak met behulp van artiesten omdat NGNG gelooft in de positieve kracht van muziek.

NGNG gaat voor dit benefiet een samenwerking aan met de Keep a Breast Foundation, een organisatie die als missie heeft voorlichting te geven over borstkanker en hoe dit vroegtijdig te kunnen ontdekken. Tijdens het benefiet zullen vrijwilligers van Keep a Breast aanwezig zijn om naast merchandise van hun 'I ❤ Boobies' campagne te verkopen, ook uit te leggen en te laten zien hoe zelfonderzoek in zijn werk gaat.

Naast het muzikale programma zal er een mobiele fotostudio aanwezig zijn waar je portretfoto's kan laten maken door fotograaf Eric van Horrik, er is zelfgebakken cake en taart te koop en de mannen van Dutch Chili Fest verkopen verdomd lekkere handgemaakte chili.

De deuren van De Nieuwe Vorst gaan op 17 februari om 15.00 uur al open.
De kaarten kosten € 15,00 per stuk en zullen te koop zijn via de site van de NWE Vorst (www.denwevorst.nl) . De kaartverkoop is al begonnen, en loopt hard, dus wees er snel bij!

Zowel NGNG als ikzelf zijn ontzettend trots dat zoveel mensen vrijwillig en enthousiast meewerken om dit benefiet tot een groot succes te gaan maken.

Tot 17 februari in Tilburg!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.