Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Naar Keulen voor de apk-keuring

17-07-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10982131_1616618781926754_878149806001488053_n
De zomervakantie is weer begonnen. Iedereen vliegt in en uit het land, naar exotische locaties en nog warmere bestemmingen.
Mijn vakantie begint echter in het gotische en chaotische Keulen waar ik opnieuw ben afgereisd naar de universitätsklinik voor de apk-keuring. Deze apk bestaat uit bloedtappen, een goed gesprek met de arts, een ECG/hartfilmpje, een CT en nog meer bloedtappen en prikken omdat ze er gewoon nooit genoeg van krijgen. Als een muggenplaag op een warme zomeravond aan een meer.

De afgelopen weken waren bijzonder. Mijn verjaardag met de vertoning(en) van de film over onze reis door nieuw-zeeland in het bijzonder! Een verjaardag vier je niet voor jezelf maar voor alle dierbare om je heen. Samen het leven vieren. Zo werd het al snel één groot feest! Volgende week nog de uitslagen en dan breekt de komkommertijd aan. De patiënt in mij heeft dan hopelijk even geen nieuws te melden.

Nu nog even een klein biertje in de zon aan de Rijn. Benzine voor de terugreis, om mijn apk compleet te maken...

Bon vacance!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar