Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Mijn ware liefde

16-03-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
169 keer bekeken
  •  
20160316_plaatje
Ik vraag me vaak af waarom ik ziek ben, ik wil zo graag ook een toekomst krijgen zoals alle anderen die die hebben of krijgen. Waarom valt voor mij alles weg?
Altijd heb ik er vragen over van waarom ik niet kan trouwen, terwijl ik nu al de liefde van mijn leven gevonden heb, die altijd al voor mij zorgt in deze tijd.
We zijn zo gelukkig samen, we willen allebei zo graag samen trouwen en samen wonen en ook een eigen gezin krijgen.
Als we samen ergens lopen en een gezinnetje voorbij zien komen dan hebben we de tranen in ons ogen en kijken we elkaar aan.
Ik wou zo graag anesthesist worden, als dan andere zieke kindere onder narcose moesten dat ik ze daarin kon steunen.
Frank en ik hadden al bedacht dat we later een bedrijfje wouden oprichten voor kinderen met deze ziekte.
We hadden alles al helemaal gepland, en in 1 klap werd alles anders voor ons.
Elke dag en nacht hebben we er samen verdriet om, waarom nou? We zijn zo gelukkig samen. Jammer genoeg zullen we nooit begrijpen waarom dit ons nou overkomt, maar wat we wel weten is dat onze liefde alles aan kan wat je maar mee kunt maken.
Dat we er altijd voor elkaar zijn. En wat ik van Frank weet is: Als ik er niet meer zou zijn, dat zijn liefde en verliefdheid altijd door zou blijven gaan!
Dit is de liefde van mijn leven, ik ben trots op je lieve Frank
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.