Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

LUISTER NAAR JE LICHAAM!!

01-12-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Dank voor de zoveel lieve woorden. Bedankt allemaal. Ik kan echt niet reageren op iedereen. Krijg heel veel privé berichten en appjes. Sorry, ik probeer ze allemaal te lezen, maar reageer niet. Is te veel en daarbij wil ik mijn energie aan mijn dierbaren schenken.
 ---------- Oja... Nog iets, ik laat me niet meer iets zeggen en hou niemand meer het hand boven het hoofd. Bij deze,
LUISTER ALSJEBLIEFT ALTIJD NAAR JE EIGEN LICHAAM/GEVOEL. IN MIJN GEVAL VERDOMD AL JAREN GELIJK!!! AL JAREN VRAGEN WE OM EEN PET-SCAN, NNNOOOIITTT GEHAD, WANT DAT HAD GEEN MEERWAARDE.
OP CT SCANS WAS HET ALLEMAAL NOG 'POSITIEF'. GISTER DUS IN AL DIE JAREN VOOR HET EERST EEN PET-SCAN GEHAD EN VERDOMD. GOED MIS!!!! MAANDEN GELEDEN HEB IK AL AANGEGEVEN DAT IK EEN VREEMDE PIJN HAD IN MIJN ZIJ, ALSOF HET IN MIJN BOTTEN ZAT, ZEI IK!!! EN WAT KRIJGEN WE, WEER ZO'N KUT CT SCAN, IPV PET-SCAN!!!
IS T VERDEEJE ECHT ZO DUUR OM MIJ ZO'N SCAN TE GEVEN DAN? ZE GEVEN M WEL AAN EEN PERSOON VAN 70 (ook niet erg uiteraard) MAAR WAAROM MIJ NIET? IK MOET DIT EVEN KWIJT HOOR!!! BEN ERG BOOS!!! STELLETJE .....HUPPELKUTTEN!!!!!!!
MAAR FIJN HE, OM MIJ ALS PROEFPERSOON TE HEBBEN? IK HOOP DAT JULLIE ER VEEL VAN HEBBEN GELEERD ZH. ZAK DOOR DE STRONT.... ZEG NIET DAT HET NIET ZO IS, JE BENT ER GEWOON EEN NUMMER!!! GELDKWESTIE EN DAT SOORT ONGEIN!!! 100%!!!! DIT LUCHT OP. 

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar